Skru tiden tilbake

Med en naturlig og skånsom behandling

Morpheus8 Fraksjonal Radiofrekvens-Mikronålebehandling

 

Hva er Morpheus8?

Morpheus 8 er en mikronålebehandling (microneedling) med programmerbar penetrasjonsdybde som også benytter seg av RF teknologi (radiofrekvens) med justerbar energitilførsel.

Morpheus8 er en kjent behandling for å oppnå overlegen oppstramming, løfting og konturering av huden ved å gjenopprette naturlig kollagen og elastin og jevne ut underhuden.  Trenger dypt inn i huden og fettet, og forvandler det aldrende ansiktet på kroppen til et mer ønsket glatt og konturutseende, for alle hudtoner.  Morpheus8-mikronålene kan gå dypere enn noen RF-mikronåleenhet på markedet til dags dato.  Den har blitt godkjent av FDA som en behandling for å redusere fine linjer, rynker og akne-arr, forbedre hudtonen og tekstur, og stramme opp områder med slapp hud i ansiktet.  Morpheus8 er en av de hotteste behandlingsmetodene blant filmskuespillere, moteikoner, og kjendiser.

Hva er microneedling, radiofrekvens, hvordan fungerer det og hvorfor er Morpheus 8 forskjellig fra andre metoder?

 Uansett alder, så ønsker man en glødende hud som ser sunn ut hele tiden.  Når huden din er glatt, rynkefri, plettfri og jevntonet, kan du minimere bruken av sminke og føle deg mer selvsikker.  Men med alderen får vi gjerne rynker, solflekker og arr.  Heldigvis finnes det nå innovative, effektive, trygge og minimalt invasive løsninger som gir en betydelig forbedring av aldrende eller skadet hud, med svært lite nedetid.  En av de revolusjonerende behandlingene som er tilgjengelige er Morpheus 8, som er en microneedling med en radiofrekvens (RF) behandlingsenhet.

Tradisjonelle microneedlingbehandlinger eller kollageninduksjonsterapi (CIT) bruker små nåler for å stikke hull i huden og lage små kanaler som kroppen din helbreder ved å lage nytt kollagen.  Imidlertid tilfører RF-mikronåling med Morpheus8 også radiofrekvensgenerert varme dypt til huden din, strammer den opp og konturerer det underliggende fettet, noe som gjør den til en mye kraftigere og resultatdrevet prosedyre.

Morpheus 8 er godkjent av amerikanske FDA som en såkalt subdermal fett remodellerings enhet, fordi den i de kraftigste innstillingene, former fettet under huden.  Når den brukes på lavere innstillinger, forbedrer den teksturen ved å utvide porene, jevne ut huden, slette arr og strammer opp for å gi deg et mer ungdommelig utseende.

ProDerma Scandinavia sin Morpheus8-maskin er spesiallaget og inkluderer det nyeste innenfor vakuumteknologi.  Behandlingshodet på maskinen danner et vakuum som suger opp en hudfold på en linje mellom to av elektrodene.  På denne måten unngår vi å skade strukturer eller vev som ikke skal behandles.  Teorien i dette er at det som skjer bidrar til å overvinne dybdebegrensningene som ligger i bipolar radiofrekvensteknologi ved å bringe målvevet nærmere elektrodene.  Mindre total energi kreves også for effektiv behandling.  Økt blodstrøm og mekanisk stress på hudceller (fibroblaster) fra vakuumsuget fører til økt kollagendannelse.  Vakuumteknologi har den ekstra fordelen at den bidrar til å redusere prosedyreubehag.

Hvilke kroppsområder kan behandles med Morpheus8?

Morpheus8 sine oftest behandlede områder inkluderer nedre ansikt og hals.  Alle områder i ansiktet og på kroppen som viser rynker, misfarging eller akne-arr er egnet for behandling.

Er jeg en kandidat for Morpheus8 RF-behandling? 

Den ideale kandidaten for behandling med Morpheus 8 er mellom 18 år og 75+ og har problemer med huden etter:

 • vektnedgang
 • graviditet
 • akne / hormonelle forstyrrelser
 • alvorlig sykdom, men er nå frisk
 • aldring / aldrende kropp

Hvor mange behandlinger trenger jeg med Morpheus8 og når vil jeg se resultater?

Mange som mottar behandlingen begynner å se umiddelbare resultater, men den optimale foryngelsen og anti-aldring krever minst tre behandlingsøkter med 4 ukers mellomrom.  Ettersom Morpheus8 stimulerer til kollagendannelse, vil endelige resultater sees etter flere uker.

Morpheus 8-behandlingen kan kombineres med fraksjonal RF, en radiofrekvens behandling av underansiktet, og for konturering og oppstramming av huden rundt halsen.  En kombinasjon av de to behandlingene gir bedre resultater enn om en av behandlingene brukes uavhengig.

Avhengig av ditt Morpheus8-behandlingsprogram kan du forvente å ha mellom 1-5 behandlinger.

Hvilke hudsykdommer behandler Morpheus 8?

Det er mange mennesker i forskjellige aldre som kan ha nytte av RF-mikronålingsbehandling med Morpheus8-enheten.  Denne banebrytende behandlingen kan bidra til å redusere forekomsten av:

 • Arr på kropp og ansikt
 • Problemer med hudtekstur, inkludert utvidede porer
 • Kvise-arr
 • Ansiktsheng og munnviker
 • Fine rynker og linjer
 • Solskader

Det er imidlertid viktig å huske at alles hud er unik, så behandlingsanbefalingen som vi anbefaler for ditt tilfelle avhenger av din helsehistorie, anatomi og estetiske krav.

Hva må jeg gjøre etter en behandling med Morpheus8?  Er det nedetid?

Etter at du har fullført en Morpheus8-behandling, vil det være noe rødhet og moderat hevelse, samt mulige moderate blåmerker.  Det finnes imidlertid beroligende salver og concealere som du kan bruke etter behandlingen for å redusere ubehag.  I de fleste tilfeller kan du være i stand til å bruke din vanlige sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter en dag etter behandlingen.

Morpheus 8 har en maksimal nedetid på 3-4 dager hvis du har hatt omfattende dype behandlinger.  Vi i ProDerma Scandinavia vil gi deg de nødvendige hudpleieinstruksjonene før og etter behandling når du bestiller en time for behandling hos oss.

Er det noen kontraindikasjoner til behandling med Morpheus8? 

Kontraindikasjoner er forhold som i et spesielt tilfelle taler imot en viss handlemåte, for eksempel en behandlingsmetode.  Det motsatte er indikasjon, som er en grunn til å gjennomføre et bestemt tiltak.  Behandling med Morpheus 8 lar seg ikke gjøre på pasienter med:

 • pacemaker, defibrillator eller annet elektronisk implantat i kroppen
 • hudsykdom eller infeksjon i behandlingsområdet
 • permanente fillere i behandlingsområdet, eksempelvis PMMA-filler
 • kobberspiral ved behandling av nedre mageregionen
 • aktiv rosacea
 • abscess (byll) i munnen ved ansiktsbehandling

Hva innebærer prosedyren?

Før behandling

Vi vil gjennomgå sykehistorien din for å sikre at du er egnet for behandlingen, undersøkelse av behandlingsområder for å bestemme behandlingssteder/metode og forklare prosedyren.

Behandlingen

Den 30-minutters prosedyren er enkel, sikker og forårsaker minimalt ubehag og minimal nedetid for pasienter.  Bedøvende krem ​​og lokalbedøvelsesinjeksjon vil bli påført behandlingsområdet for ekstra komfort. Etter en liten lokalbedøvelse vil vi påføre Morpheus 8-applikatoren 1-3 ganger på huden ved behandlingsområdene.  Mikronålene ved applikatoren vil trenge inn i det subdermale vevet, koagulere fettet og trekke sammen bindevev og fett for å stramme og korrigere linjer og rynker på områdene.

Morpheus 8 hudoppstrammende behandling kan brukes som en enkelt behandling eller kombinert med en andre prosedyrer (RF-ansiktsløft, ultherapy, fillere, botulinumtoksin osv.).

Etter behandling

Etter at du har fullført en Morpheus 8-behandling, vil det være noe rødhet og moderat hevelse, samt mulige moderate blåmerker.  Det finnes imidlertid en beroligende salve og concealer som du kan bruke etter behandlingen for å redusere ubehag.  I de fleste tilfeller kan du være i stand til å bruke din vanlige sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter en dag etter behandlingen, med Morpheus 8 som har en maksimal nedetid på 3-4 dager hvis du har hatt omfattende dype behandlinger.

Vi vil gi deg de nødvendige hudpleieinstruksjonene før og etter behandling når du bestiller en dato for prosedyren.

Pasienter må ikke berøre eller påføre noe på det behandlede området i 12 timer etter injeksjonen for å forhindre infeksjon.  Spesifikke etterbehandlingsinstruksjoner vil bli gitt under besøket hos oss.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Smerter?

Morpheus 8 brukes til å utføre microneedling-RF-behandling etter bedøvende hud med en aktuell bedøvende kremmedisin.  Huden blir deretter renset med en antibakteriell formel etterfulgt av Morpheus 8-prosedyren i ansiktet eller kroppen som tar ca. 20-30 minutter.  Behandlingen er derfor per definisjon relativt smertefri.

Virker den på min hudtype?

Morpheus8 gir ensartede resultater for alle hudtyper uten å skape noen termisk skade på dermis.  Den innovative teknologien reduserer også risikoen for postinflammatorisk hyperpigmentering, som er en bivirkning av noen resurfacing-teknikker.

Hvilke problemer med huden i ansiktet eller kroppen kan Morpheus 8 effektivt korrigere?

 • Løs eller slapp hud i ansikt, kjevelinje, hals og kropp
 • Rynker og fine linjer i ansikt, hals og dekolletasje
 • Under øynene slapp hud og rynker
 • Akne arrdannelse
 • Strekkmerker
 • Misfarginger

Hva skjer umiddelbart etter behandlingen?

Som med enhver kosmetisk behandling, kan det noen ganger observeres litt hevelse, rødhet eller blåmerker, men disse effektene forsvinner i løpet av et par dager.  Vanligvis kan huden føles stram umiddelbart etter behandling.

Hvor raskt vil jeg se resultater?

Synlige resultater kan sees innen få dager etter behandlingen, men vanligvis etter tre uker vises de mest merkbare resultatene ettersom prosessen med kollagen- og elastinproduksjon for å stramme opp området naturlig tar noen uker å fullføre.  Forbedringene fortsetter opptil tre måneder etter behandling.

Hvor mange økter kreves?

Avhengig av alvorlighetsgraden av problemene.  Vanligvis 1-5 økter med 4-6 ukers mellomrom.  Vi vil diskutere antall behandlinger med deg på konsultasjonen under din første behandling.

Hva slags oppfølging etter prosedyren kreves?

Unngå å berøre og påfør krem ​​eller makeup på de behandlede områdene i 12 timer.  Etter det bør pasienter fukte behandlingsområdet og unngå direkte soleksponering.

Sminke kan påføres 1 til 2 dager etter behandlingen.  Pasienter bør forvente å se mikrolesjoner noen dager etter behandling og lett rødhet i opptil 1 uke avhengig av behandlingsparametere.

Hva koster behandlingen?

1 behandling: 5000 kr

Et kurs på tre økter: 15.000 kr

Hvorfor bør jeg ta behandlinger hos ProDerma?

SERVICE OG OMSORG: Vi er stolte av pasientbehandling og erfaring, derfor vil vårt erfarne team sørge for at ditt besøk og behandling er så informativ, komfortabel og profesjonell som mulig.

KLINIKKPLASSERING: Behandlingen utføres på vår klinikk i hjertet av pulserende Lillestrøm Stasjon.  Vår beliggenhet er unik, med 12 minutter til Gardermoen og 10 minutter til Oslo S.  Fra klinikken er det ca. to minutters gange til togskinnene.

Vi holder til i 3 etasje i den gamle stasjonsbygningen.

HØY PASIENTTILFREDSHET: Pasientene våre er veldig fornøyde med resultatene, noe som resulterer i at mange kommer tilbake for å ha flere områder.  Vi har også mange som anbefaler venner og familie til klinikken.

Har du ytterligere spørsmål? Vær så snill og kontakt oss.