BioRePeel

Enkel, effektiv
og smertefri peeling

Biostimulerende peel med umiddelbare resultater for en revitalisert hud

Ingen nedetid med en av de nyeste patenterte 2-fase peeler med høyeste innhold av Trikloreddiksyre (TCA) som er å finne på markedet.

BioRePeel inneholder  vitaminer og aminosyrer som metter huden samt beroliger, lindrer og fukter. Salisylsyre bidrar til å regulere fet hud og renser porer.

Hva gjør en BioRePeel?

 • Eliminerer døde hudceller ved eksfoliering av øverste hudlag og fremmer cellefornyelse som igjen forbedrer hudstruktur
 • Stimulerer kollagen- og elastinproduksjon
 • Renser og tilfører oksygen samtidlig som den fukter huden, noe som gir en nydelig aksepottglød med klar hud og jevnere hudtone
 • Reduserer porer
 • Behandler og forbedrer akne, post aknearr og hormonelle cyster
 • Reduserer pigmentering
 • Anti-aldringseffekt og reduserer fine linjer
 • Arr og strekkmerker

Hvor raskt vil jeg se resultater?

Synlige resultater kan sees umiddelbart etter behandlingen. Effektene er langvarige dersom man gjennomfører flere behandlinger.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Du vil se forbedring etter èn behandling, men for langvarige resultater anbefales opptil 4 behandlinger med 7 dagers mellomrom for ansikt.

Dersom man jobber på kropp mellom 4-6 behandlinger med 10-14 dagers mellomrom.

Hvor mange behandlinger som er nødvendig finner vi ut av sammen under konsultasjonen og avhenger av hvilket resultat du ønsker å oppnå.

Fantastisk kombinasjon

Kombiner denne behandlingen med vår Dermapen behandling for et enda bedre resultat!

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Ved en kjemisk peeling med trikloreddiksyre (TCA) påføres en etsende syre forsiktig på huden ved hjelp av en pensel. Dette skaper en kontrollert brannskade i det øvre hudlaget, som igjen stimulerer en forbedret produksjon av ny hud. Resultatet kan være en strammere, glattere hud med en jevnere hudtone og struktur. TCA-peel er også kjent for å ha en svært stimulerende effekt på kollagenproduksjonen.

Passer for alle aldre da den er egnet både for ung hud med hudormer og akne problemer samt godt voksen hud som ønsker å jobbe på linjer og rynker, samt få en klarere og jevnere hudtone. Kan brukes hele året og på alle hudtyper.

 • Solbrent hud
 • Sår/åpen hud
 • Herpes simplex utbrudd (dersom man er plaget av dette kan peel utløse nytt utbrudd, men antiviral medisin kan benyttes 2-3 dager før og frem til behandling for å forhindre dette)
 • Antibiotika
 • Aknemedisin
 • Keloide arr

Dersom man har vokset eller brukt laser anbefaler vi å vente 2 uker før man tar peel.

Generelt trenger man ingen forberedelse før behandling, men dersom man ønsker å trene samme dag anbefales det å gjøre før man tar peel.
Huden bør ikke eksfolieres 1-2 dager før behandling, hverken kjemisk eller fysisk.

 • Solfaktor minst SPF30+ i 30 dager etter behandling
 • Ikke trene senere samme dag etter behandling, samt ikke sauna/steam
 • Ikke eksfoliere eller skrubbe hud på 1 uke etter behandling

Du kan bruke makeup dagen etter behandlingen, dersom du ønsker å dekke huden samme dag som behandling er det kun mineralmakeup som kan brukes og da med helt ren kost/svamp. Men det beste er å la huden puste og få jobbe uforstyrret til neste dag.

Rådfør deg med behandler om når du kan gjenoppta bruk av produkter for behandling av akne eller kraftige anti age serum/kremer. Ta utgangspunkt i 1 uke.

Man kan behandle alle områder, men ansikt og decolletè, hender og rygg/skuldre er de mest populære områdene. Veldig fin til tørre legger og super å jobbe på strekkmerker med i kombinasjon med microneedling.
Flere og flere ønsker også å fjerne pigmentering i armhuler eller intimområde, da er denne peelen utmerket å bruke.

Effektene er umiddelbare, og langvarige dersom man gjør flere behandlinger. Kontakt oss for råd!

For lette peelinger er det ingen nedetid, tvert imot vil huden få mer glød og behandlingen virker antiinflammatorisk på rosacea eller aktiv akne. Man kan bli rød i hud rett etter behandling men dette varer som regel kun noen timer.

For dypere peel vil flassing kunne forekomme, da særlig hvis man bruker BioReePeel sammen med Dermapen. Under behandling vil noen kjenne at det prikker i huden.

Prisen for ansiktsbehandling à 30 min. med BioRePeel starter på 2500 NOK. Se flere priser i vår prisliste eller kontakt oss for å høre mer.

Alltid hyggelig å komme til Petter og Nathan, enten det er i de nye lokalene i Lillestrøm eller Tromsø! Resultatet er både fresht og naturlig - anbefales på det varmeste.
Jenny Gravdahl
Jenny Gravdahl
22. Mars, 2023
Ekstremt dyktige fagfolk! Eksperter på botox og fillers! De har også gode tilbud innen laserbehandlinger 🙂
Thomas Hansen
Thomas Hansen
26. Februar, 2023
Beste stedet for ansikts behandlinger på Skedsmo og hyggeligste folkene. Og bra priser. Tar både Botox, Restylane og laser der,og aldri følt meg bedre!! Har vært kunde i 1 1/2 år. Endelig funnet riktig sted 😊
Eva Danielsen
Eva Danielsen
22. November, 2022
I am very happy with services. He is careful to details. He really knows how to treat the customers, very patient. Everything that I've done , he did it perfect.
iulia negoita
iulia negoita
16. Oktober, 2022
Nathan is the best doctor! He is so patient, he is treating his clients with respect ! My lips looks amazing ! I just love them, they never looked so good before!❤️ I recommend him with my whole heart !❤️
Roxana Gabriela Negoita
Roxana Gabriela Negoita
16. Oktober, 2022
Jeg har tatt flere behandlinger og altid fornøyd når jeg går derifra.Blir altid tatt godt i mot og dyktig på det de gjør.
Xantippe Moen
Xantippe Moen
3. Oktober, 2022
Utrolig god veiledning og hjelp på plager jeg har hatt i lang tid! Dr.Wayne fikk korrigert det ingen andre før har klart å fikse. De har freshe lokaler, oppdaterte på nyeste metoder av behandling og prioriterer god behandling over pris. Her kommer jeg definitivt igjen 🙂
Khadija Ehsan
Khadija Ehsan
2. Oktober, 2022
Jeg er en voksen dame som ikke ønsker å se kunstig ung ut og er opptatt av å ivareta meg selv etter belastninger i livet. Dr. Wayne er lyttende, tilstede og forstår mine behov, og jeg føler meg trygg på at han gjør en god jobb. Jeg kan høyt anbefale ProDerma.
Veronica Constanse Meyer
Veronica Constanse Meyer
29. September, 2022