BioRePeel

Enkel, effektiv og smertefri peeling. Book time i dag ved bruk av knappen under.

Biostimulerende peel med umiddelbare resultater for en revitalisert hud

Ingen nedetid med en av de nyeste patenterte 2-fase peeler med høyeste innhold av Trikloreddiksyre (TCA) som er å finne på markedet. BioRePeel inneholder  vitaminer og aminosyrer som metter huden samt beroliger, lindrer og fukter. Salisylsyre bidrar til å regulere fet hud og renser porer.

Hva gjør en BioRePeel?

 • Eliminerer døde hudceller ved eksfoliering av øverste hudlag og fremmer cellefornyelse som igjen forbedrer hudstruktur
 • Stimulerer kollagen- og elastinproduksjon
 • Renser og tilfører oksygen samtidlig som den fukter huden, noe som gir en nydelig aksepottglød med klar hud og jevnere hudtone
 • Reduserer porer
 • Behandler og forbedrer akne, post aknearr og hormonelle cyster
 • Reduserer pigmentering
 • Anti-aldringseffekt og reduserer fine linjer
 • Arr og strekkmerker

Hvor raskt vil jeg se resultater?

Synlige resultater kan sees umiddelbart etter behandlingen. Effektene er langvarige dersom man gjennomfører flere behandlinger.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Du vil se forbedring etter èn behandling, men for langvarige resultater anbefales opptil 4 behandlinger med 7 dagers mellomrom for ansikt.

Dersom man jobber på kropp mellom 4-6 behandlinger med 10-14 dagers mellomrom.

Hvor mange behandlinger som er nødvendig finner vi ut av sammen under konsultasjonen og avhenger av hvilket resultat du ønsker å oppnå.

Fantastisk kombinasjon

Kombiner denne behandlingen med vår Dermapen behandling for et enda bedre resultat!

Ved en kjemisk peeling med trikloreddiksyre (TCA) påføres en etsende syre forsiktig på huden ved hjelp av en pensel. Dette skaper en kontrollert brannskade i det øvre hudlaget, som igjen stimulerer en forbedret produksjon av ny hud. Resultatet kan være en strammere, glattere hud med en jevnere hudtone og struktur. TCA-peel er også kjent for å ha en svært stimulerende effekt på kollagenproduksjonen.

Passer for alle aldre da den er egnet både for ung hud med hudormer og akne problemer samt godt voksen hud som ønsker å jobbe på linjer og rynker, samt få en klarere og jevnere hudtone. Kan brukes hele året og på alle hudtyper.

 • Solbrent hud
 • Sår/åpen hud
 • Herpes simplex utbrudd (dersom man er plaget av dette kan peel utløse nytt utbrudd, men antiviral medisin kan benyttes 2-3 dager før og frem til behandling for å forhindre dette)
 • Antibiotika
 • Aknemedisin
 • Keloide arr

Dersom man har vokset eller brukt laser anbefaler vi å vente 2 uker før man tar peel.

Generelt trenger man ingen forberedelse før behandling, men dersom man ønsker å trene samme dag anbefales det å gjøre før man tar peel.

Huden bør ikke eksfolieres 1-2 dager før behandling, hverken kjemisk eller fysisk.

 • Solfaktor minst SPF30+ i 30 dager etter behandling
 • Ikke trene senere samme dag etter behandling, samt ikke sauna/steam
 • Ikke eksfoliere eller skrubbe hud på 1 uke etter behandling

Du kan bruke makeup dagen etter behandlingen, dersom du ønsker å dekke huden samme dag som behandling er det kun mineralmakeup som kan brukes og da med helt ren kost/svamp. Men det beste er å la huden puste og få jobbe uforstyrret til neste dag.

Rådfør deg med behandler om når du kan gjenoppta bruk av produkter for behandling av akne eller kraftige anti age serum/kremer. Ta utgangspunkt i 1 uke.

Man kan behandle alle områder, men ansikt og decolletè, hender og rygg/skuldre er de mest populære områdene. Veldig fin til tørre legger og super å jobbe på strekkmerker med i kombinasjon med microneedling.

Flere og flere ønsker også å fjerne pigmentering i armhuler eller intimområde, da er denne peelen utmerket å bruke.

Effektene er umiddelbare, og langvarige dersom man gjør flere behandlinger. Kontakt oss for råd!

For lette peelinger er det ingen nedetid, tvert imot vil huden få mer glød og behandlingen virker antiinflammatorisk på rosacea eller aktiv akne. Man kan bli rød i hud rett etter behandling men dette varer som regel kun noen timer.

For dypere peel vil flassing kunne forekomme, da særlig hvis man bruker BioReePeel sammen med Dermapen. Under behandling vil noen kjenne at det prikker i huden.

Prisen for ansiktsbehandling à 30 min. med BioRePeel starter på 2500 NOK. Se flere priser i vår prisliste eller kontakt oss for å høre mer.