På utkikk etter en foryngende behandling?

ProDerma Scandinavia

Vi har de nyeste produktene på markedet og høyt kvalifiserte behandlere. Vårt mål er å fremheve din egen naturlige skjønnhet.

rynkebehandling lillestrom

Dr. Nathan Wayne

Eier og innehaver av ProDerma Scandinavia

Dr. Wayne er legespesialist i nukleærmedisin fra UNN i Tromsø og tidligere overlege på Ahus før han startet egen klinikk, ProDerma Scandinavia i Lillestrøm.

Fra før har han 14 års erfaring som lege og bred kompetanse innen nukleærmedisin og PET/CT, radiologi, allmennmedisin og medisiniske injeksjoner.

Dr. Wayne har drevet forskning i 10+ år og er medlem av Den norske legeforening. Som sertifisert estetisk lege påtar han seg oppdrag som veileder og ansvarlig lege for sykepleiere innenfor estetisk medisin.

Dr. Waynes sertifisering, kompetanse og erfaring er din trygghet.

Vitenskapelig basert behandling
Det er dessverre mye kvakksalveri i skjønnhetsbransjen og ikke-dokumenterte behandlinger og produkter florerer. Hos ProDerma Scandinavia praktiser vi derimot behandlingsprinsipper som er underbygget gjennom forskning. Kunnskapsgrunnlaget skal være dokumentert og finnes tilgjengelig i tidsskrift eller lignende.

Hos ProDerma Scandinavia tilbyr vi en rekke estetiske legebehandlinger. Våre konsultasjoner før behandling bygger på solid kunnskap, god erfaring og en helhetlig tilnærming til ønsket resultat. Dr. Waynes sertifisering, kompetanse og erfaring er din trygghet. Med pasient i fokus er vi opptatte av:

Sikkerhet
Din sikkerhet er første prioritet og vi streber til enhver tid å formidle riktig og forståelig informasjon når vi innhenter ditt samtykke før behandling.

Verdighet
Din verdighet vil ivaretas og vi baserer pasientforholdet på ærlighet og åpenhet. All informasjon om kunden er taushetsbelagt.

Aldersgrense
Aldersgrense generelt for akne/hudproblematikk er 15 år.
Aldersgrense for all kosmetisk injeksjonsbehandling er regulert etter norsk lov og satt på 18 år.
Ingen aldersgrense for medisinske botoxbehandlinger (hodepine/migrene, hyperhidrose (overdreven svette), bruxisme (tanngnissing), osv.).

Vitenskapelig basert behandling
Vi praktiserer behandlingsprinsipper som er underbygget gjennom forskning.
Kunnskapsgrunnlaget for behandlingene vi tilbyr finnes tilgjengelig i internasjonal medisinsk litteratur.

ProDerma Scandinavia tar sterk avstand fra kvakksalveri slik som AquaGold og Vendela Diamonds.

Fremskritt
Behandlinger og ferdigheter oppdateres jevnlig for å kunne tilby det beste markedet har å by på.

Etikk
Overbehandling er et stort problem i flere bransjer, men det er helt avgjørende å ha klare retningslinjer i estetisk medisin for å beskytte sårbare pasienter.

Smittevern
Vi følger alle helsemyndighetenes råd og har internprotokoll for hygiene, rengjøring, fysisk kontakt og bruk av beskyttelsesutstyr.

prp vampyrbehandling