På utkikk etter en foryngende behandling?

Om ProDerma Scandinavia

Vi har de nyeste produktene på markedet og høyt kvalifiserte behandlere. Vårt mål er å fremheve din egen naturlige skjønnhet.

Dr. Nathan Wayne

Eier og innehaver av ProDerma Scandinavia

Nathan er legespesialist i nukleærmedisin fra UNN i Tromsø.

Som sertifisert estetisk lege påtar Dr. Wayne oppdrag som veileder og ansvarlig lege for sykepleiere innenfor estetisk medisin.

botox hudpleie lillestrom proderma
prp vampyrbehandling

Dr. Waynes sertifisering, kompetanse og erfaring er din trygghet.

Hos ProDerma Scandinavia tilbyr vi en rekke estetiske legebehandlinger. Våre konsultasjoner før behandling bygger på solid kunnskap, god erfaring og en helhetlig tilnærming til ønsket resultat.

Våre pasientfokus er følgende:

Sikkerhet

Din sikkerhet er første prioritet og vi streber til enhver tid å formidle riktig og forståelig informasjon når vi innhenter ditt samtykke før behandling.

Verdighet

Din verdighet vil ivaretas og vi baserer pasientforholdet på ærlighet og åpenhet. All informasjon om kunden er taushetsbelagt.

Aldersgrense

Aldersgrense generelt for akne/hudproblematikk er 15 år. Aldersgrense for all kosmetisk injeksjonsbehandling er regulert etter norsk lov er 18 år.
Ingen aldersgrense for medisinske botoxbehandlinger slik som hodepine/migrene, hyperhidrose (overdreven svette), bruxisme (tanngnissing), m.fl.

Vitenskapelig basert behandling

Vi praktiserer behandlingsprinsipper som er underbygget gjennom forskning. Kunnskapsgrunnlaget for behandlingene vi tilbyr finnes tilgjengelig i internasjonal medisinsk litteratur.

Fremskritt

Behandlinger og ferdigheter oppdateres jevnlig for å kunne tilby det beste markedet har å by på.

Etikk

Overbehandling er et stort problem i flere bransjer, men det er helt avgjørende å ha klare retningslinjer i estetisk medisin for å beskytte sårbare pasienter.

Smittevern

Vi følger alle helsemyndighetenes råd og har internprotokoll for hygiene, rengjøring, fysisk kontakt og bruk av beskyttelsesutstyr.

mesoterapi lillestrom