Hollywood Carbon Laser Peel

Renser uren hud og fjerner døde hudceller. Karbon laser peeling er en rask, rimelig, effektiv og smertefri prosedyre som gjøres for å forbedre hudens utseende.  Den er kjent som «Hollywood peel» og er populær blant kjendiser.

Hva er en karbon laser peeling?

Hudresurfacing-behandlinger er klassifisert avhengig av hvor mange hudlag behandlingen trenger gjennom.  De mer overfladiske behandlingene gir beskjedne resultater med minimal restitusjonstid.  Behandlinger som går lenger under hudens overflate har mer dramatiske resultater, men helbredelsen er mer komplisert og tidkrevende.

Et populært alternativ for milde til moderate hudproblemer er en karbonlaserpeeling. Karbon laser peeling er en overfladisk ansiktsbehandling som hjelper mot akne, forstørrede og tilstoppede porer, fet hud og ujevn hudtone som kommer av f. eks. solskader.

Til tross for navnet, er en karbon laser peeling ikke en tradisjonell kjemisk peeling.  I stedet bruker våre leger en spesiell karbongel sammen med ProDerma sin Nd:YAG picosekund-laser for å skape en peeling-effekt.  Laseren trenger ikke inn i huden for dypt, så det er veldig kort restitusjonstid.  Behandlingen tar cirka 30 minutter, og du kan gjenoppta vanlig aktivitet med en gang.

 
En brunhåret kvinne med feilfri hud poserer mot en blå bakgrunn

Hvordan fungerer det?

Karbon laser peeling involverer vanligvis følgende trinn:

  1. Karbongel/krem Først vil legen bruke en mørk krem ​​med høyt karboninnhold på huden din.  Du vil sitte med den på ansiktet i flere minutter for å la den tørke.  Når kremen tørker, binder den seg til smuss, olje og andre forurensninger på overflaten av huden og dypt inne i porene.  Karbon har spesielle egenskaper som gjør at den absorbere giftstoffer.  Dette er en eksfolierende behandling som hjelper til med å forberede huden på de neste trinnene og tar ca. 10 min.
  2. Varmende laser.  Avhengig av hudtype kan det være fordelaktig å starte med én type laser for å varme huden din.  Du vil få laserbriller for å beskytte øynene under behandling før laserenergi tilføres ansiktet ditt.  Dette varmer opp karbonet og få den til å absorbere urenheter på huden din.  Dette varmer også opp de dypere hudlagene, som gir kollagen- og elastindannelse en boost og fyller ut fine linjer og rynker.‌  Har du veldig sensitiv hud eller mørke områder med pigmenter slik som melasma, kan det hende vi hopper over dette steget.
  3. Pulserende laser Det siste trinnet er en pulserende laser med høyere effekt som legen bruker for å bryte ned karbonet.  Laseren ødelegger karbonpartiklene sammen med olje, døde hudceller, bakterier eller andre urenheter i ansiktet ditt.  Varmen fra prosessen signaliserer en helbredende respons i huden som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin for å få huden til å se fastere og spenstigere ut.

Ettersom karbon laser peeling er en mild prosedyre, trengs det ingen bedøvelseskrem ​​før behandlingen.  Du kan reise hjem like etterpå.

Hvor effektiv er karbon laser peeling?

Karbon laser peeling er vanligvis svært effektiv for å forbedre utseendet til fet hud og store porer. Hvis du har alvorlig akne eller akne arrdannelse, kan det ta flere behandlinger før du ser fulle resultater. Fine linjer og rynker bør også være synlig redusert etter en eller flere behandlinger. I en casestudie fikk en ung kvinne med alvorlig pustuløs, cystisk akne seks peelingsbehandlinger med to ukers mellomrom. Betydelige forbedringer ble sett ved den fjerde behandlingen. Etter den sjette behandlingen ble akne redusert med 90%. Disse langvarige resultatene var fortsatt tydelige ved et oppfølgingsbesøk to måneder senere. I likhet med kjemisk peeling vil ikke karbon laser peeling gi permanente resultater. Du kan trenge pågående behandlinger for å opprettholde fordelene. Karbon laser peeling kan gjentas annenhver til tredje uke. Denne tidsperioden gir rikelig kollagenregenerering mellom behandlingene. Alles hud er forskjellig. Snakk med legen din eller autorisert estetiker om hvor mange behandlinger du bør regne med å trenge før du begynner å høste fulle fordeler.

Ofte stilte spørsmål

Prisen er kr 2400,- per behandling.

Et kurs på 3 økter koster kr 5500,-.

Du vil merke en viss forbedring etter én behandling, som eksfolierer huden og renser porene slik at du ser lysere og klarere ut med en gang.  Ettersom huden din produserer mer kollagen og elastin, vil du merke ytterligere forbedring.

For maksimal effektivitet, anbefaler vi 4-6 behandlinger med flere ukers mellomrom avhengig av problemstillingen.  Dette vurderer vi og diskuterer sammen med deg ved konsultasjon før behandling.

Våre signaturformulerte karbongeler er spesialtilpasset din individuelle hudtype og inneholder sjømineraler, hyaluronsyre, nordnorsk tang, propolis, gromwellekstrakt, aloe vera, trollhassel, papaya activin og aktivert karbonpulver.

Effekten kan ses i lang tid, spesielt ved akne, med flere behandlinger over lenger tid (f.eks. 6 behandlinger over 12 uker).

Alle kroppsområder kan behandles, men ansiktet og halsutringningen er nok de mest populære områdene.

Kjemiske peelinger kan behandle de samme problemstillingene, men hovedforskjellene er at karbon laser peeling

  • bruker varme istedenfor kjemikaler for å oppnå effekt
  • har ingen nedetid
  • fører til mindre hudirritasjon og kan brukes på personer med sensitiv hud og diverse hudlidelser, f. eks. eksem