Dermapen

Effektiv
mikronålebehandling

Stimulerer kollagenproduksjonen og fremmer hudfornyelse

Dermapen-behandling er en svært effektiv mikronålbehandling som brukes til å fornye huden slik at hudens generelle tekstur forbedres og gir den et friskere utseende med strålende glød.

Dermapen kan virke for en rekke hudproblemer:

 • Generell forbedring av tekstur og hudtone
 • Forbedring av hudens fasthet og elastisitet
 • Reduksjon av fine linjer og rynker
 • Reduksjon av arr, inkludert akne arr
 • Behandling av strekkmerker
 • Reduksjon av hyperpigmentering og solskader
 • Reduksjon av store porer

Hvor raskt vil jeg se resultater?

Synlige resultater kan sees innen få dager etter behandlingen og huden vil 3-4 uker etter behandling bli synlig forbedret.
Flere behandlinger kan være nødvendig for å oppnå ønskede resultater, og det anbefales ofte å vente 4-8 uker mellom hver behandling for å la huden helbrede ordentlig.

Hvor mange behandlinger trengs?

For generell hudforbedring er det vanligvis nødvendig med 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom. For akne-arr anbefales 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom. For strekkmerker vil det være nødvendig med 4-8 behandlinger (avhengig av dybde) med 6-8 ukers mellomrom.

Denne behandlingen er veldig fin å kombinere med flere andre behandlinger vi tilbyr – bare hør med oss!

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Dermapen, også kjent som kollageninduksjonsterapi eller CIT, ble introdusert på markedet rundt 2011, som en avansert form for mikronålingsteknologi for å forbedre effektiviteten og presisjonen i prosedyren. Siden den gang har det vunnet popularitet og anerkjennelse innen estetisk medisin for sine hudforyngende fordeler.

Under behandlingen er det små nåler som lager en kontrollert skade med mikroskopiske kanaler i huden som stimulerer hudens naturlige helbredelsevne. Dette fører til at kollagen- og elastinproduksjonen får en boost og økes på naturlig vis. Disse mikroskopiske kanalene hjelper serum med aktive ingredienser å trenge dypere inn i huden som gir mer næring til cellene.

Man oppnår opptil 80% mer opptak av næringsstoffer på denne måten – så dette er en skikkelig næringsbombe for huden!

 • Aktiv akne (vi kan jobbe rundt betente områder)
 • Solbrent hud
 • Aktiv herpes simplex utbrudd (dersom man er plaget av dette kan behandling utløse nytt utbrudd, men antiviral medisin kan benyttes 2-3 dager før og frem til behandling for å forhindre dette)
 • Sår (åpen hud)
 • Bruker aknemedisin
 • Keloide arr
 • Gravide og ammende

Dette er en meget allsidig behandling som egner seg for så å si alle hudtyper og tilstander da vi individuelt tilpasser hvor dypt nålene stempler ned i huden både etter hvilket område som behandles men også etter hvilket resultat som du ønsker å oppnå.

Egner seg like godt for mørke hudtyper som for lyse, likevel vil det alltid være faktorer som må tas hensyn til.

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling, men du vil se en gradvis forbedring etter hver behandling. Mer langvarige resultater tar tid da det er cellefornyelsen i huden som bringer frem disse resultatene (ca. 3 uker).

For dypere linjer og arr vil man kunne se synlig endring etter 2-6 måneder etter fullført behandlingsløp. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6-12 måneder etter siste behandling.

De fleste benytter Dermapen i ansiktet, hals og decolletè, men den kan så å si benyttes hvor som helst der du ønsker å forbedre skadet eller aldrende hud.

Etter behandlingen kan huden være rød og øm, men disse symptomene gir seg vanligvis iløpet av 12-48 timer. De fleste kan uten problem gå på arbeid dagen etterpå, da omså dekke over eventuell rødhet i hud med makeup. Flassing kan også forekomme avhengig av hvor dypt behandlingen utføres.

I etterkant vil huden ha bedre opptak av næringstoffer fra hudpleieprodukter, da en fuktet hud har større opptaksevne enn sliten, tørr og gusten hud.

Vi bruker forskjellige serum etter hvilken effekt man er ute etter og hva man ønsker å forbedre.  Vi har blandet annet serum for uønsket pigmentering, anti-age eller ren fukt i form av hyaluronsyre som gir både spenst og glød, noe enhver hudtype og alder nyter godt av.

Alltid hyggelig å komme til Petter og Nathan, enten det er i de nye lokalene i Lillestrøm eller Tromsø! Resultatet er både fresht og naturlig - anbefales på det varmeste.
Jenny Gravdahl
Jenny Gravdahl
22. Mars, 2023
Ekstremt dyktige fagfolk! Eksperter på botox og fillers! De har også gode tilbud innen laserbehandlinger 🙂
Thomas Hansen
Thomas Hansen
26. Februar, 2023
Beste stedet for ansikts behandlinger på Skedsmo og hyggeligste folkene. Og bra priser. Tar både Botox, Restylane og laser der,og aldri følt meg bedre!! Har vært kunde i 1 1/2 år. Endelig funnet riktig sted 😊
Eva Danielsen
Eva Danielsen
22. November, 2022
I am very happy with services. He is careful to details. He really knows how to treat the customers, very patient. Everything that I've done , he did it perfect.
iulia negoita
iulia negoita
16. Oktober, 2022
Nathan is the best doctor! He is so patient, he is treating his clients with respect ! My lips looks amazing ! I just love them, they never looked so good before!❤️ I recommend him with my whole heart !❤️
Roxana Gabriela Negoita
Roxana Gabriela Negoita
16. Oktober, 2022
Jeg har tatt flere behandlinger og altid fornøyd når jeg går derifra.Blir altid tatt godt i mot og dyktig på det de gjør.
Xantippe Moen
Xantippe Moen
3. Oktober, 2022
Utrolig god veiledning og hjelp på plager jeg har hatt i lang tid! Dr.Wayne fikk korrigert det ingen andre før har klart å fikse. De har freshe lokaler, oppdaterte på nyeste metoder av behandling og prioriterer god behandling over pris. Her kommer jeg definitivt igjen 🙂
Khadija Ehsan
Khadija Ehsan
2. Oktober, 2022
Jeg er en voksen dame som ikke ønsker å se kunstig ung ut og er opptatt av å ivareta meg selv etter belastninger i livet. Dr. Wayne er lyttende, tilstede og forstår mine behov, og jeg føler meg trygg på at han gjør en god jobb. Jeg kan høyt anbefale ProDerma.
Veronica Constanse Meyer
Veronica Constanse Meyer
29. September, 2022