Hydrofacial Pro

Hydrofacial er en 8 stegs behandling som hjelper deg oppnå en utrolig glør. Bestill time ved bruk av knappen under.

Tilpasset behandling som dekker unike hudproblemer

Opplev Hydrafacial-gløden fra topp til tå med vårt utvalg av hudtransformerende behandlinger. Den beste huden i livet ditt starter med en Hydrafacial-behandling.

Hvilke hudtilstander kan behandles med Hydrafacial?

 • Akne
 • Hudormer
 • Rosacea
 • Foryngelse/Anti-ageing

Hvor ofte bør jeg ta Hydrafacial

Det anbefales en kur på minst 3 ganger. Man kan gjenta behandling allerede etter 2 til 4 uker.

Hvilke kroppsområder kan behandles med Hydrafacial?

 • Ansikt/Øyeområdet/Lepper
 • Hals og halsutringningen
 • Hender
 • Armer
 • Rumpe
 • Rygg
 • Lår

Hvilke behandlinger anbefales i kombinasjon med Hydrafacial?

Vi anbefaler å kombinere Hydrafacial med f. eks. Morpheus8 radiofrekvensbehandling med microneedling for å øke kollagenproduksjonen og øke fastheten i huden over tid. Hydrafacial forbedrer huden ved å rense ut porene og fjerne døde hudceller før en mikronålebehandling.

En Hydrafacial er en flertrinns ansiktsbehandling som innebærer rensing, peeling, poreekstraksjoner og infusjon av tilpassede serum i huden for dyp hydrering og antioksidantbeskyttelse. Denne milde ansiktsforyngelsesbehandlingen er trygg for alle hudtyper og toner.

Under behandlingen brukes ulike «HydraPeel»-håndtak på en håndholdt enhet for å suge ut døde hudceller, trekke ut talg og annet poretilstoppende rusk, gi en mild peeling og tilføre huden beroligende, fuktighetsgivende og antialdringsingredienser som antioksidanter, hyaluronsyre og peptider.

Behandlingen tilpasses dine hudproblemer og følsomhetsnivå. Hvis du har hudormer og fet hud, vil vi fokusere mer på rensing. For teksturproblemer kan vi fokusere mer på peeling med en mer aggressiv glykolsyre.

Etter en rekke behandlinger ser man fordelen fra Hydrafacial i form av en jevnere tone, reduserte fine linjer og rynker, mindre porer og mer fuktig og klarere hud.

Innledningsvis analyserer vi huden din grundig med vårt 3D-hudanalyseapparat. Dette er kun ett av våre analyseverktøy og benytter spesialutviklet fototeknologi og programvare for å avdekke tilstander på og under huden. Vi har mye erfaring med vurdering av hud, men det er overraskende mye som ikke kan sees med det blotte øye. Apparatet skanner hud og fotograferer med ulike lysbølgelengder.

Selve skanningen er helt smertefri og tar et par minutter. Det er derimot resultatene som følger som kan gjøre litt vondt. Her avsløres hudens tilstand, alderspåvirkning og solpåvirkning med antall rynker, porer, ulike typer pigmentflekker samt tekstur, fuktighetsnivå og hudkonsistens. Spesifikke områder blir forstørret for å identifisere og se nærmere på problemer og utfordringer.

Grundig analyse av huden i kombinasjon med spørsmål om sykehistorie, tidligere og nåværende faste medisiner, eventuelle allergier og tidligere reaksjoner danner grunnlaget for å kunne behandle huden korrekt og gi råd om oppfølgende hjemmebehandling.

Vi benytter diverse håndtak med ulike funksjoner for å utføre selve Hydrafacial-behandlingen, som da blir skreddersydd din hudtype og foregår med ikke mindre enn 8 steg:

 • Dyp rengjøring – Behandlingen starter med en dyp rensing av porene dine, men den går mye dypere. Bl. a. ultralyd benyttes for effektiv rens og aktivering av hudens oppstrammende funksjoner.
 • Peeling – Renseprosessen inkluderer en mild peeling med en blanding av botaniske rensemidler og fuktighetsgivende, beroligende ingredienser for å få frem frisk hud. Den pennlignende HydraPeel-spissen visker bort sminke og skitt.
 • Eksfoliering – Skånsom fjerning av døde hudceller som anvender en blanding av glykolsyre og salisylsyre for å hjelpe til med å fjerne de tre lagene av epidermis og avdekke en mer glødende hudfarge.
 • Diamantsliping – Også kalt for dermabrasjon, denne typen eksfoliering anvender små krystaller for å glatte ut fine linjer, rynker, aldersflekker og aknearr.
 • Utrens – Renser ut sorte prikker, hudormer og evt. gjenværende urenheter fra dypt inne i porene dine med smertefri vakuumlignende utsug.
 • Serumbehandling – En beskyttende serumcocktail basert på din hudtype tilfører og fyller huden med beroligende, fuktighetsgivende og antialdringsingredienser som antioksidanter, hyaluronsyre, stamceller, vekstfaktorer, peptider og andre essensielle næringsstoffer for ny glød, jevnere hudtone og gjenoppbygging av huden.
 • Radiofrekvens – for sikker lukking av porene og beskyttelse av huden mot miljøet.
 • LED-lysbehandling – brukes avslutningsvis for å øke blodtilførselen, styrke tilhelingsprossessen, redusere irritasjon i nervevevet, redusere inflammasjon og bedre hudcellenes evne til å ta opp næringsstoffer.

HydraFacial er en integrert del av våre estetiske hudpleiebehandlingsopplegg. I tillegg til god hudpleie, laser-hudbehandlinger og kjemisk peeling som vi utfører etter våre andre behandlinger, hjelper Hydafacial virkelig med å opprettholde resultatene i lang tid fremover. Våre pasienter som tar Hydrafacial-behandlinger mellom hudfornyelse-økter føler at resultatene ytterligere forsterkes.

HydraFacial bidrar til å forbedre hudens tekstur, tone og utseende. Dette er på grunn av den dype peelingen som renser porene, fjerner rusk og gir bedre penetrasjon av ansiktsserum tilpasset din hudtype. Ved gjentagende behandlinger, ser vi gode resultater på store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker og fine linjer og rynker.

Akne: Mikrodermabrasjonsteknikker har lenge vært ansett som effektive for behandling av både akne og aknearr. Dette er sannsynligvis på grunn av den dype peelingen som hjelper til med å fjerne poretilstoppende hudceller.

Hudormer: Døde hudceller bidrar også til hudormer. Denne ikke-inflammatoriske typen akne kan dra nytte av de samme eksfolierings- og ekstraksjonsmetodene som brukes i Hydrafacial.

Rosacea: Det kan være vanskelig å finne behandlinger trygge nok for denne sensitive hudtilstanden. Mer forskning er nødvendig for å bevise sikkerheten og effektiviteten til Hydrafacial for rosacea, men en studie fra 2006 viste at lignende teknikker kan være til nytte for papulopustulær rosacea.

Foryngelse/Anti-ageing: En studie fra 2008 viste at de som fikk Hydrafacial-behandlinger hadde større reduksjoner i tegn på aldring av huden sammenlignet med de som brukte serum alene. Effektene inkluderte redusert porestørrelse, mindre hyperpigmentering og reduserte fine linjer.

Hydrafacial-behandling ansees å være fri for komplikasjoner, men kan du føle lett trykk under prosedyren. I motsetning til andre kosmetiske behandlinger, er ikke Hydrafacial ment å forårsake smerte eller rødhet. En svak rødhet kan allikevel oppstå under behandling, men går bort etter noen minutter. Man bør unngå Hydrafacial ved aktivt utslett i behandlingsområdet, for eksempel en rosacea-bluss.

HydraFacial er utviklet for å hjelpe til med å håndtere overflødig talg og døde hudceller som kan føre til kviser. Behandlingen kan også bidra til å fjerne urenheter under hudrensing som kan skje etter dyp peeling. Før behandlingen, gi beskjed om du har ekstremt sensitiv hud eller er allergisk mot noen stoffer/ingredienser. En sjelden gang kan sensitive hudtyper oppleve akneutbrudd etter behandling.

Enkelte serumer vi benytter til visse hudtyper innebærer at man utviser forsiktighet med soleksponering og bør ikke tas like før man skal til Syden. De kan da brukes gjerne 1-2 uker før solferie.

Hvis du opplever hudflassing i dagene eller ukene etter behandling, vennligst gi beskjed ved neste behandling slik at vi kan f. eks. nedjustere prosent AHA/BHA-syrer i peelingen.

Du bør også stoppe eventuelle retinoider, retinoler eller tretinoinkremer to uker før behandling.

Hydrafacial passer alle hudtyper og personer, både menn og kvinner. Har du imidlertid aktiv herpes, kreft eller alvorlig cystisk akne kan du ikke behandles med Hydrafacial.

Hvis du for øyeblikket bruker isotretinoin, anbefales det med å vente seks måneder etter at du er ferdig med kuren før du tar en HydraFacial. Isotretinoin tynner ut huden kraftig og noen som helst behandlinger som i det hele tatt kan ansees som aggressivt bør unngås da dette kan føre til arrdannelse og flere hudproblemer.

Behandlingen kan utføres under graviditet, men enkelte serumer anbefales ikke på gravide og ammende. Behandlingen kan skreddersys med ingredienser selv gravide og ammende tåler.

Hyppigheten og antall behandlinger er noe vi vil diskutere sammen med deg i forkant av behandling da dette varierer noe og avhenger av mange faktorer. Med det sagt anbefales det en kur på minst 3 ganger, hvorpå man kan gjenta behandling etter 2 til 4 uker.

Hydrafacial 8-steg kr 2490,-

Hydrafacial Classic med LED-lysterapi kr 1495,-

Hydrafacial Acne under 18 år kr 990,-

Priser for denne behandlingen finner du i vår prisliste for behandlinger.

Våre pasienter liker virkelig hele behandlingen og den beste «jøss»-faktoren er etterpå når vi får vist dem alt rusket som ble hentet ut under behandling. Hydrafacial-behandling beskrives av våre pasienter som behagelig, avslappende, rensende og forfriskende.

Det er ingen nedetid etter behandlingen.

Avhengig av hvilke serumprodukter som blir benyttet, skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30 samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos ProDerma får du god info om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Mange ønsker å ta andre injeksjonsbehandlinger under samme timeavtale. Nøkkelen er å gjøre behandlingene i riktig rekkefølge. Så lenge Hydrafacial utføres først, kan flere prosedyrer utføres på samme dag.

Hvis du allerede har fått filler eller annen injeksjon og ønsker en Hydrafacial anbefaler vi å vente ca. 2 uker.