PRP

Foryngelse av ansiktet

Konsentrert blodinjeksjon for helbredelse og foryngelse

Behandlingen innebærer å injisere en konsentrert form av pasientens egne blodceller for å stimulere kollagenproduksjonen og frigjøre vekstfaktorer som hjelper til med helingsprosessen.

Hvor raskt ser man resultater?

Tidsrammen for å se resultater fra PRP-behandling for hud kan variere avhengig av den spesifikke tilstanden som behandles og individuell respons. Noen individer kan merke forbedringer i hudtone, tekstur og stramhet i løpet av noen uker, mens andre kan kreve lengre tid for merkbare endringer. Det er viktig å merke seg at flere behandlingsøkter ofte anbefales for å oppnå optimale resultater.

Blå og lilla skinnende kvinne med glitter i ansiktet, øynene lukket, mot en levende og fargerik bakgrunn

Hva kan PRP være godt for?

Blodplate-rik plasma (PRP) behandling for hud gir potensielle fordeler for ulike tilstander, blant annet:

  • Forbedre hudens stramhet
  • Fremme helbredelse
  • Forbedre hudtone og tekstur

Hvor mange behandlinger vil jeg trenge?

Antall behandlinger som kreves kan variere avhengig av den enkeltes egne mål, alvorlighetsgraden av tilstanden og helsepersonellets anbefaling. Vanligvis kan en serie på tre til seks behandlinger med flere ukers mellomrom anbefales.

Vi anbefaler kombinasjonsbehandlinger!

Kombinasjonsbehandlingen av blodplate-rikt plasma (PRP) og mesoterapi gir ulike fordeler på tvers av ulike bruksområder. Den er effektiv for anti-aldring og ansiktsforyngelse, forbedrer hudtekstur, reduserer rynker og fine linjer og forbedrer det generelle ansiktsutseendet. I tillegg kan kombinasjonen av PRP og mesoterapi forbedre sårheling, reduserer sårstørrelsen og forbedrer sårkontraksjonen.