Radiofrekvens hudoppstramming

En sikker og effektiv anti-aldring behandling – En av våre favoritter, som både vi og pasientene våre elsker
Behandlingen er FDA-godkjent for å redusere tynne linjer, rynker og akne-arr, forbedre hudtonen og tekstur, og stramme opp områder med slapp hud i ansiktet.

Hva kan en radiofrekvens hudoppstramming hjelpe med?

 • Løs eller slapp hud i ansikt, kjevelinje, hals og kropp
 • Rynker og tynne linjer i ansikt, hals og dekolletasje
 • Arrdannelse fra akne
 • Strekkmerker
 • Misfarging
Kvinne med lys hud og rosa lepper, med brunt hasselnøtt hår på en lys brun bakgrunn, holder en hånd mot ansiktet og ser ned på sin jevne og feilfrie hud

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Du vil begynne å se endringer i huden din allerede etter din første behandling. De viktigste forbedringene av hudens tetthet oppstår ved kollagendannelse ca. 3-4 uker senere. Huden kan fortsette å bli strammere opptil seks måneder etter radiofrekvensbehandlingen.

Hvor mange behandlinger med RF trenger jeg?

Noen trenger kun én behandling for å få full effekt, men det varierer fra hvert tilfelle. Vi anbefaler 1-5 økter med 4-6 ukers mellomrom. Kontakt oss for en konsultasjon vedrørende behandlingsforløpet ditt.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Før behandling

Vi vil gjennomgå sykehistorien din for å sikre at du er egnet for behandlingen, undersøkelse av behandlingsområder for å bestemme behandlingssteder/metode og forklare prosedyren.

Behandlingen

En behandling hos oss kan ta omtrent 30 til 90 minutter. Tidsbruken er avhengig av hvor mye hud du ønsker å behandle eller har behandlet. Behandlingen vil gi deg minimum av ubehag, og vi definerer den som smertefri.
En Radio frekvens basert hudoppstrammende behandling kan brukes som en enkelt behandling eller kombinert med en andre prosedyrer Morpheus8 microneedling, ultherapy, fillere, botulinumtoksin osv.).

Etter behandling

Etter at du har fullført en RF-behandling, vil det være noe rødhet og moderat hevelse i en times tid etter behandlingen, I de fleste tilfeller kan du være i stand til å bruke din vanlige sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter samme dag som etter behandlingen. Vi vil gi deg de nødvendige hudpleieinstruksjonene før og etter behandling når du bestiller en dato for prosedyren.

Prisen på radiofrekvens hudoppstramming varierer. Kostnaden vil avhenge av størrelsen på området du ønsker å ha behandlet. Den gjennomsnittlige kostnaden er kr 5-10.000kr, men det kan være mer hvis du har et stort område som ønskes behandlet.

Se priser i vår oppdaterte prisliste.

JA!

Vi anbefaler RF og EMS Sculpting, du kan lese mer om denne kombinasjonen på behandlingssiden for RF og EMS Sculpting.

Radiofrekvens hudoppstramming (RF-behandling), er en såkalt ikke-invasiv behandling som fungerer ved at pulser av radiofrekvensenergi trenger ned og inn i huden ved at vi holder et behandlingsinstrument mot huden din, dette instrumentet er igjen koblet til en maskin som generer riktige radiobølger med tilpassede bølgelengder og pulser for optimale behandlingsresultater.

For at effekten skal bli så optimal som mulig kjører vi en såkalt bipolar prosess hvor du holder en håndholdt jordingsmekanisme samtidig som vi behandler deg.

En behandling hos oss kan ta omtrent 30 til 90 minutter. Tidsbruken er avhengig av hvor mye hud du ønsker å behandle eller har behandlet.

Effekten av radiofrekvens hudoppstramming er ikke så langvarig som fra kirurgisk behandling, men kommer uten de mulige bivirkningene, og har flere års varighet. 

Når du først har gjennomgått behandlingen, trenger du ikke å gjenta den på et år eller to. Dermale fillere må til sammenligning ha gjentagende behandlinger, flere ganger i året.

Behandlingen vil gi deg minimum av ubehag, og vi definerer den som smertefri.

Den ideelle kandidaten for behandling med Radio Frequency er menn og kvinner fra 18-100 år som ønsker en bedre, strammere og friskere hud.

Du bør snakke med oss hvis du har spørsmål om hvorvidt radiofrekvens hudoppstramming vil være en riktig behandling for deg. Vi vil snakke med deg om din medisinske historie, og hva du ønsker å oppnå med behandlingen for å legge en plan for et aktuelt behandlingsforløp. Vår erfaring er at omtrent alle – menn som kvinner – vil ha stor nytte av en slik behandling.

Hos ProDerma behandler vi som oftest nedre del av ansikt og hals, men alle områder i ansiktet og på kroppen som viser rynker, misfarging eller akne-arr er egnet for behandling.

Bruk av gode kremer og solkrem kan bedre effekten av selve behandlingen. I de fleste tilfeller vil du være i stand til å bruke sminke og gå tilbake til vanlige aktiviteter neste dag. Vi vil gi deg de nødvendige hudpleieinstruksjonene før og etter behandling når du har vært hos oss.

Radiofrekvens behandling gir samme resultater for alle hudtyper, og gjør ingen skade på huden.  Den innovative teknologien reduserer også risikoen for post-inflammatorisk hyperpigmentering, som gjør at du blir rød i huden, noe som er en vanlig bivirkning ved resurfacing-teknikker.

Som med enhver kosmetisk behandling, kan det noen ganger observeres hevelse, rødhet eller blåmerker, men disse effektene forsvinner i løpet av et par dager. Vanligvis vil huden føles stram umiddelbart etter behandling.

Synlige resultater kan sees innen få dager etter behandlingen, men vanligvis etter tre uker vises de mest merkbare resultatene ettersom prosessen med kollagen- og elastinproduksjon for å stramme opp området naturlig tar noen uker å fullføre.  Forbedringene fortsetter opptil tre måneder etter behandling.

Behandling med RF skal ikke utføres på pasienter med:

 • pacemaker, defibrillator eller annet elektronisk implantat i kroppen
 • hudsykdom eller infeksjon i behandlingsområdet
 • permanente fillere i behandlingsområdet, eksempelvis PMMA-filler
 • kobberspiral ved behandling av nedre mageregion
 • aktiv rosacea
 • abscess (byll) i munnen ved ansiktsbehandling

Kontraindikasjoner er forhold som i et spesielt tilfelle taler imot en viss handlemåte, f.eks. behandlingsmetode. Det motsatte er indikasjon, som er en grunn til å gjennomføre et bestemt tiltak.