Skinbooster

Gjenskap den ungdommelige gløden med hver behandling – Fordi huden din fortjener det beste.

Hvilke områder kan behandles med Skinbooster?

Likt som mesoterapi kan skinbooster brukes på hele kroppen, men har best dokumentert effekt på hud i ansikt, hals, hender og overarmer.

Hvordan fungerer skinbooster?

Skinbooster virker som en biostimulator med anti-aldringseffekt.
Som et stabilisert produkt holder skinbooster seg i huden i 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer collagen og elastin ved langsom frisetting av hyaluronsyre.

Hudens egen kollagenproduksjon økes med hele 400 %! Stimuleringen medfører vesentlige vevsforbedring med en oppstrammende/ løftene virkning på vevet. Dette gir et naturlig resultat uten å bygge volum som en tradisjonell filler gjør.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Injeksjonsbehandlingen gir umiddelbar og langsiktig forbedring av hudens struktur, kvalitet og minimerer også linjer og gjenoppretter hudens fasthet.

Kliniske studier viser at hudens struktur, elastisitet og fuktighetsbalanse forbedres med de ulike skinboosterbehandlingene.

Skinbooster gir umiddelbar effekt og er svært effektiv i området der andre behandlinger ikke har strukket til.

Hvorfor velge en behandling med skinbooster?

Over tid falmer hudens ungdommelige utseende som et resultat av en naturlig aldringsprosess. Huden blir tynnere, mister sin opprinnelige elastisitet, blir løs og begynner å rynke.

Skinbooster er en fellesbetegnelse for det nyeste innen anti-ageing injeksjonsbehandlinger som du bør vite om, fordi det kan gi det resultatet du ikke oppnår med andre behandlinger.

botox behandlinger lillestrom

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Skinboostere er som regel BDDE-frie (kjemiske tilsetningstoffer), stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produkter for behandling av slapp hud.

En skinbooster er ikke en filler eller et biorevitaliserende produkt, men en innovativ injeksjonsbehandling som har skapt en ny injeksjonskategori: bioremodelling.

Behandlingen gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Skinbooster har en struktur som gjør at det spres over et stort område i huden som gir mer fuktighet og samtidig strammer opp huden. Med de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet revitaliseres og fuktes huden og det aldrende og slappe vevet remodelleres fra innsiden.

Det er utviklet egne injeksjonsteknikker som minimerer risiko av komplikasjoner og maksimerer spredning av produktet gjennom huden.

Behandlingen tar kort tid (ca. 10 min) og det blir gitt i 5-10 punkter i hver side av ansiktet, og 10 punkter på hals.

En behandling med 2 mL koster kr 4500,-.

Se priser i vår prisliste.

Siden skinboostere injiseres rett under huden, gir det lite smerte og det er tilnærmet ingen fare for blåmerker eller andre komplikasjoner.

Dette er en enkel og rask behandling uten nedetid. Gir ingen behandlingsmerker som tar tid til å heles.

Varighet er 6 måneder før det er nødvendig med vedlikehold. Anbefales for aldersgruppen 35+.

Det anbefales en kur på 2 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. For noen er det nødvendig med 3 behandlinger, og da 3-6 måneder etterpå.

Enhver som viser tegn på aldring av huden, og som er egnet til behandling med filler, er også egnet til behandling med skinbooster.

Når produktet først er innsprøytet, begynner det straks å bre seg på grunn av den høye konsentrasjonen av hyaluronsyre og dets kohesjonsegenskaper. Injeksjonsteknikken er en svært effektiv og enkel teknikk for personer som ikke er komfortable med nåler.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper og alle aldersgrupper, men gis ikke til personer med betennelser i behandlingsområde, immunsvikt/autoimmune sykdommer, graviditet/ammende, er eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre.