Fettfjerning uten operasjon

NYHET – Fettfjerning med revolusjonerende fettoppløsende injeksjoner har endelig kommet.

NYHET

Fettfjerning med revolusjonerende fettoppløsende injeksjoner.

Sliter du med ekstra fett som bare ikke vil gå bort uansett hvor sunt du spiser eller hvor mange timer du bruker på treningsstudioet?

Problemet med fett er at vi vil ha det vekk mens det ønsker å bli. Den gode nyheten er at den NYE generasjonen av fettoppløsende injeksjoner har kommet.

Den nyeste injeksjonsformelen for kroppsfett inneholder et molekyl som produseres naturlig i kroppen din og hjelper til med fordøyelsen av fett.

Botox behandling lillestrom

Når produktet injiseres i behandlingsområdet, løser det opp fettcellene  permanent. Fettreduksjonen gjøres tryggere, mer effektiv og mer behagelig enn andre eldre fettoppløsere på markedet. Injeksjonene er designet for å behandle stafettlommer i problemområder som ikke reagerer på diett og trening: kjærlighetshåndtak i flanker, bh-ruller, bakruller, muffintopper rundt magen, salvesker på ytre lår, indre lår og knær, overarmer, bh-fett i underarmer, dobbelthaker, lipomer (fettkuler) osv.

  • Passer de fleste mellom 18-80
  • Priser starter fra kr 3750,- per behandling
  • Det er individuelt hvor mange behandlinger som trengs for ønsket resultat

Fettreduksjonen er permanent, og riktig behandling er uten risiko når utført av en estetisk lege med kompetansen som kreves. Ta kontakt og book en konsultasjon, så vurderer vi området og fastlegger en pris.

Kontakt oss for behandling i dag

Før og Etter

Har du spørsmål om våre behandlinger eller ønsker en konsultasjon?