Mesoterapi
Drømmer du om fornyet hud, og vise deg fra ditt beste? Mesoterapi er en særdeles effektiv foryngende behandling som har en rekke bruksområder.

Hva kan behandles med Mesoterapi?

 • Rynker
 • Ujevn og grov hud
 • Solskadet hud
 • Tørr/slapp/uelastisk eller tynn hud
 • Aknearr
 • Arrdannelse
 • Hårtap
 • Øvrige aldringstegn

Hvilke områder kan behandles med Mesoterapi?

De aller fleste områder på kroppen kan behandles hvor det ønskes en anti-ageing effekt!

F. eks. ansikt, hals, halsutringningen (décolleté/décolletage), mage, håndryggen, armer, lår, osv.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Mesoterapi kan ha en formidabel effekt på å gjenopprette hudens helse, og gir økt elastisitet, fuktighet og glød i ansiktet samt redusere linjer, rynker og arr. Effekten synes med det samme, men maks effekt kommer i løpet av 1-2 uker etter behandlingen.

Dette burde være grunnbehandlingen til mange som også kommer for andre typer behandlinger, da de fleste har områder i ansiktet som ville hatt god effekt på mesoterapi.

Er det noen behandlinger som anbefales kombinert med Mesoterapi?

E populær kombinasjonsbehandling er Mesoterapi +PRP (vampyrbehandling). Flere studier har sett på effekten av å kombinere PRP med mesoterapi.

PRP reduserer pigmentering og stimulerer hudens elastisitet og fuktighet på samme måte som mesoterapi. Det fungerer også på cellenivå for å stimulere kollagen og elastin ved å eliminere frie radikaler.

Resultatene fra den første studien viste at denne nye behandlingen, PRP + hyaluronsyre + ravsyre (succinat), gir sterkere og raskere resultater på elastisitet, pigmentering, erytem (rødhet) og hydrering.

Denne forskningen fokuserte på 14 kvinnelige pasienter (i alderen 35 til 65) og viste en ubestridelig forbedring:
– På ALLE 14 pasienter
– På ALLE symptomer, bare én uke etter én behandling

Resultatene fortsatte å forbedre seg drastisk i løpet av den første måneden etter behandlingen.

En gjennomsnittlig økning i både hudhydrering og hudelastisitet ble vist på tvers av alle 14 pasienter som deltok i studien. Resultatene er at både hydrering og elastisitet økte betydelig to uker etter behandling, og deretter økte ytterligere fire uker etter behandling, og at rødhet og pigmentering reduserte signifikant to uker etter behandling og enda lenger etter 4 uker.

Mesoterapi er en teknikk innen estetisk medisin som benytter mikroinjeksjoner av antioksidanter, vitaminer, mineraler, hormoner, hyaluronsyre og andre næringsstoffer direkte inn i huden for å behandle dermatologiske problemstillinger i ytterhuden.

Standard behandling er mikroinjeksjoner med svært tynne og korte nåler direkte i huden. Dette tar ca. 15-20 minutter avhengig av område. Ingen forberedelse er nødvendig.

 • Vanligvis er det ikke nedetid etter behandling og de fleste gjenopptar sine daglige gjøremål.

  Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Eventuelle bivirkninger pleier å være milde, slik som små røde prikker, blåmerker, pigmenteringer og hevelse kan oppstå, men forsvinner ofte i løpet av 1-3 dager. Personer med sensitiv hud kan oppleve en forlenget tilhelingsprosess, inntil 7 dager. Dette gjelder også ved diabetes.

Allergisk reaksjon kan forekomme ved sensitivitet for noen av innholdsstoffene, men er meget sjelden.

Mesoterapi er assosiert med noen injeksjonsrelaterte komplikasjoner: hevelse, hematom (blåmerker), klumpdannelser, erytem (hudrødme), hyperpigmentering, infeksjon, granulomer (knuteformet kul av betennelsesceller).

I verste fall kan svært alvorlige komplikasjoner oppstå: iskemi (lokal blodmangel), nekrose (celle- og vevsdød) og blindhet på grunn av arteriell okklusjon (fullstendig arterieobstruksjon) og embolisering (blodproppdannelse).

Det er ekstremt viktig for deg som pasient å velge en sertifisert estetisk lege for å være helt sikker på at du er i trygge hender. Du som kunde skal være trygg på at vår lege har kompetansen som kreves for å oppnå best mulig resultat.

 • Bruk: En dekkende BB-krem eller mineralsminke kan brukes etter behandlingen.
  Unngå: Fysisk trening, sterk sol, varm dusj eller bad og massasje i behandlingsområde det første døgnet etter behandlingen.

Det varierer fra person til person avhengig av problemstillingen. Generelt anbefales det minimum 3 behandlinger for best og langvarig effekt.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper og alle aldersgrupper, men gis ikke til gravide/ammende, personer med betennelser i behandlingsområde, immunsvikt/autoimmune sykdommer, aktiv kreftsykdom, epilepsi, arytmiske hjertesykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre eller ved kjent multiple medikamentallergier.

Priser for denne behandlingen starter på 4375,-. Du finner resten i vår prisliste for behandlinger.