Desobody

Fettfjerning uten operasjon

DesoBody

NYHET – Fettfjerning med revolusjonerende DesoBody fettoppløsende injeksjoner har endelig kommet.

fettfjerning lillestrom dermapro

NYHET
Fettfjerning med revolusjonerende DesoBody fettoppløsende injeksjoner.

Sliter du med ekstra fett som bare ikke vil gå bort uansett hvor sunt du spiser eller hvor mange timer du bruker på treningsstudioet?

Problemet med fett er at vi vil ha det vekk mens det ønsker å bli. Den gode nyheten er at ProDerma nettopp har lansert den NYE generasjonen av fettoppløsende injeksjoner.

Dette er første gang i Norge. DesoBody er den nyeste injeksjonsformelen for kroppsfett på markedet til dags dato og inneholder deoksykolsyre, et molekyl som produseres naturlig i kroppen din og hjelper til med fordøyelsen av fett.

Når produktet injiseres i behandlingsområdet, løser det opp fettcellene  permanent. Studier har vist tryggere, mer effektiv og mer behagelig fettreduksjon enn andre eldre fettoppløsere på markedet. DesoBody er designet for å behandle stafettlommer i problemområder som ikke reagerer på diett og trening: kjærlighetshåndtak i flanker, bh-ruller, bakruller, muffintopper rundt magen, salvesker på ytre lår, indre lår og knær, overarmer, bh-fett i underarmer, dobbelthaker osv.

  • DesoBody passer de fleste mellom 18-80
  • Priser starter fra kr 3750,- per behandling
  • Det er individuelt hvor mange behandlinger som trengs for ønsket resultat

Fettreduksjonen er permanent, og riktig behandling med DesoBody er uten risiko når utført av en estetisk lege med kompetansen som kreves. Ta kontakt og book en konsultasjon, så vurderer vi området og fastlegger en pris.

Kontakt oss for behandling i dag

Før og Etter