Desobody

Fettfjerning uten kirurgi
Fettfjerning uten kirurgi

DesoBody

NYHET – Fettfjerning med revolusjonerende DesoBody fettoppløsende injeksjoner har endelig kommet.

fettfjerning lillestrom dermapro

Før og Etter

NYHET
Fettfjerning med revolusjonerende DesoBody fettoppløsende injeksjoner har endelig kommet.

Sliter du med ekstra fett som bare ikke vil gå bort uansett hvor sunt du spiser eller hvor mange timer du bruker på treningsstudioet? Problemet med fett er at vi vil ha det vekk mens det ønsker å bli. Den gode nyheten er at Dr. Wayne, hos ProDerma Scandinavia, nettopp har lansert den NYE generasjonen av fettoppløsende injeksjoner. Dette er for første gang i Norge. DesoBody er den nyeste injeksjonsformelen for kroppsfett på markedet til dags dato og inneholder deoksykolsyre, et molekyl som produseres naturlig i kroppen din og hjelper til med fordøyelsen av fett.

Når produktet injiseres i behandlingsområdet, løser det opp fettcellene  permanent. Studier har vist tryggere, mer effektiv og mer behagelig fettreduksjon enn andre eldre fettoppløsere på markedet. DesoBody er designet for å behandle stafettlommer i problemområder som ikke reagerer på diett og trening: kjærlighetshåndtak i flanker, bh-ruller, bakruller, muffintopper rundt magen, salvesker på ytre lår, indre lår og knær, overarmer, bh-fett i underarmer, dobbelthaker osv.

De aller fleste mellom 18-80 er gode kandidater til behandling med DesoBody.
Priser starter fra kr 3000,- per behandling. Det er individuelt hvor mange behandlinger som trengs for ønsket resultat. Fettreduksjonen er permanent, og riktig behandling med DesoBody er uten risiko når utført av en estetisk lege med kompetansen som kreves. Ta kontakt og book en konsultasjon, så vurderer vi området og fastlegger en pris.

Velkommen skal du være.

Fettfjerning med revolusjonerende DesoBody fettoppløsende injeksjoner

Sliter du med ekstra fett her og der som bare ikke vil gå bort? Uansett hvor sunt vi spiser eller hvor mange timer vi bruker på treningsstudioet, har faste lommer med fett en tendens til å forbli i problemområder, f. eks. som kjærlighetshåndtak, bh-ruller, muffintopper rundt magen, salvesker på ytre lår osv.
Den gode nyheten er at ProDerma Scandinavia nettopp har lansert den NYE
generasjonen av fettoppløsende injeksjoner for første gang i Norge. DesoBody
fettoppløsende injeksjoner er vitenskapelig dokumentert å tilby rask, sikker og ikke-kirurgisk fettreduksjon designet for å behandle sta fettlommer som ikke reagerer på diett og trening alene.

Hva er DesoBody og hvordan fungerer det?
DesoBody inneholder deoksykolsyre, et molekyl som løser opp fettceller permanent. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen din og hjelper til med fordøyelsen av fett. Fettceller ødelegges ved å skade fettcellemembranen. Det nå flytende fettet og de ødelagte fettcellene i behandlingsområdet brytes deretter ned og fjernes naturlig gjennom kroppens lymfesystem.

Hvordan er DesoBody annerledes enn de eldre fettoppløserne på markedet?
DesoBody er den nyeste injeksjonsformelen for kroppsfett på markedet til dags dato. Deoksykolsyre er et naturlig molekyl som finnes i naturen og er FDA- og EMA-godkjent (og derav godkjent i Norge). Studier har vist tryggere, mer effektiv og mer behagelig fettreduksjon enn andre eldre fettoppløsere på markedet.

Er jeg en kandidat for DesoBody?
De aller fleste mellom 18-80 er gode kandidater til behandling med DesoBody.
Denne behandlingen er ideell for pasienter med moderat kroppsvekt eller som er litt overvektige med sta, lokaliserte fettavleiringer, som virker motstandsdyktige mot kosthold og fysisk aktivitet.
Personer som har infeksjon i behandlingsområde må vente til infeksjonen er borte.
Personer med hypersensitivitet for deoksykolsyre kan dessverre ikke behandles.

Hvilke områder kan behandles?
Målområder som kan behandles med DesoBody-fettoppløsningsinjeksjoner
inkluderer mage, flanker, ryggsekker, indre og ytre lår, indre knær, overarmer,
bakruller og bh-fett i underarmer. Dobbelthake kan også fjernes.

Hvordan foregår en behandling med DesoBody?
Behandlingen innebærer å injisere virkestoffet deoksykolsyre i fett i ønsket område. Huden vil så strammes og man får en mer slank og markert profil.
Injeksjonsbehandlingen tar mellom 20-30 minutter avhengig av område og
innebærer ingen kirurgi. Behandleren injiserer små mengder av stoffet på flere steder i området som skal behandles. Hvor mye DesoBody du får og hvor mange behandlinger som trengs er avhengig av hvor mye fett som ønskes fjernet.
Det er individuelt hvor mange behandlinger som trengs for ønsket resultat. Avhengig av mengden fett, gjøres behandlingen 1-4 ganger med 4-6 ukers intervall. Fettreduksjonen er permanent.

Hvilke resultater kan jeg forvente?
De fleste som behandles opplever en synlig forbedring av profilen etter 8 uker, men av erfaring kreves det to til fire behandlinger for et merkbart resultat. For noen kreves det inntil seks behandlinger for å oppnå et optimalt resultat.
Tidsintervallet mellom hver behandling skal alltid være minst 4 uker. Når det
ønskede resultatet er oppnådd, kreves det vanligvis ingen ytterligere behandling.

Er det trygt? Hva skjer etter behandlingen? Bivirkninger?
Ja, DesoBody fettoppløsende injeksjoner er trygge når de administreres av en
estetisk lege. Denne behandlingen har minimale bivirkninger med liten eller ingen forstyrrelse av pasientens daglige aktiviteter.
Selv om bivirkningene er minimale, kan de inkludere: rødhet, lokal hevelse,
blåmerker, ømhet og følsomhet i det behandlede området. Imidlertid er alle
effektene normale, og du bør kunne fortsette med daglig aktivitet og fysisk aktivitet etter behandlingen.

Pris?
DesoBody-behandlinger er priset per hetteglass. Antall hetteglass som kreves
varierer fra person til person og vil bli vurdert ved konsultasjonen, avhengig av type, størrelse og antall områder som skal behandles. I gjennomsnitt kan det være behov for mellom 2 og 4 hetteglass per område. Priser starter fra kr 3000,- ekskl. MVA og vil bli fastlagt ved konsultasjon.

Hvorfor ta behandlingen hos ProDerma Scandinavia?
Riktig behandling med DesoBody er trygt. Allikevel er det også assosiert med noen alvorlige komplikasjoner: nerveskade og nekrose (lokal celle- og vevsdød) i behandlingsområde ved feil injeksjonsteknikk. Ved å velge oss kan du være trygg på at du får en lege med kompetansen som kreves.

Bestill raskt og enkelt online