Fjerning av dobbelthake

med DesoFace

Fjerner uønsket fettansamling under haken

Dobbelthaker kan ha mange årsaker og selv tynne mennesker kan plages av det. Heldigvis finnes det nå en svært effektiv, trygg og permanent løsning ved bruk av fettoppløsende injeksjoner.

Hva er dobbelthake, og hvorfor får man det?

Dobbelthake er rett og slett ekstra fett under haken. Den vanligste årsaken er overvekt, men det er langt ifra alle med dobbelthake som er overvektige. Slanke kan også få dobbelthake når kroppsfettet fordeler seg ujevnt, noe som skjer ulikt hos ulike mennesker og er ofte genetisk. Selv tynne mennesker kan plages av dobbelthake, og det kan være vanskelig eller så å si umulig å slanke eller trene den bort. Etter hvert som huden mister elastisiteten og muskulaturen endrer seg med alderen, kan det komme mer frem, selv om vekten er stabil. Dette er det vi kaller løs hud, og er ikke det samme som dobbelthake.

Hva er deoksykolsyre og hvordan fungerer det?

Deoksykolsyre er et molekyl produsert naturlig i kroppen din og hjelper til med
fordøyelsen av fett. Deoksykolsyre kom på markedet i 2015 og løser opp fettceller permanent når direkte injisert i fettvev. Produkter som inneholder deoksykolsyre er Belkyra, Kybella, Pluryal Bodycontour Mesoline og DesoBody. DesoBody kan brukes til å fjerne fett på mage, flanker, ryggsekker, indre og ytre lår, indre knær, overarmer, bakruller og bh-fett i underarmer.

Ofte stilte spørsmål

Ordinær pris er kr 3750,- per behandling.

De fleste som behandles opplever en synlig forbedring av hakeprofilen etter 8 uker, men av erfaring kreves det to til fire behandlinger for et merkbart resultat. For noen kreves det inntil seks behandlinger for å oppnå et optimalt resultat. Tidsintervallet mellom hver behandling skal alltid være minst 4 uker. Når det ønskede resultatet er oppnådd, kreves det vanligvis ingen ytterligere behandling.

Behandlingen innebærer å injisere små mengder av virkestoffet deoksykolsyre i submentalt fett (fettet under haken). Huden i området vil så strammes og man får en mer markert profil. Hvor mange injeksjoner du trenger, avhenger av mengden fett under haken. Selve injeksjonsbehandlingen tar mellom 15-20 minutter og innebærer ingen kirurgi.
For å oppå ønsket resultat kan det være nødvendig med flere behandlinger, antallet avhengig av mengden fett skal fjernes. Fettreduksjonen er permanent, og et typisk behandlingsopplegg er 1-3 ganger med intervaller på 4-6 uker.

Deoksykolsyre tåles svært bra av de aller fleste, men selve behandlingen vil medføre hevelse i området i opptil 7 dager. Andre mulige bivirkninger inkluderer lokal smerte og kløe, kvalme, nummenhet, erytem (hudrødme), dysfagi (svelgebesvær) og forbigående hypertensjon (høyt blodtrykk).

De aller fleste mellom 18-65 er gode kandidater til behandling med deoksykolsyre. Personer som har infeksjon i behandlingsområde må vente til infeksjonen er borte. Personer med hypersensitivitet for deoksykolsyre kan dessverre ikke behandles.

Før og etter