EMS Sculptmed RF

Muskeltoning,
fettreduksjon,
oppstramming av huden

Lyst til å forbrenne kroppsfett og stimulere muskler med en maskin?

Vi tilbyr nå denne fantastiske kombinasjonsbehandlingen ved våre klinikker i Tromsø og Lillestrøm.n

Hva er fordelene med behandlingen?

Vår maskin er en videreutvikling av EMS Sculpt og er et gjennombrudd innen kroppsskulpturprosedyrer, som kombinerer både radiofrekvens og høyintensiv elektromagnetisk energi for å oppnå større fett tap og muskelvekst.

Med ProDerma Emsculpt-program kan du stramme opp mage, sidemuskler, rumpe, armer og knær uten behov for kirurgi eller nedetid.

Kan èn maskin virkelig gjøre alt det?

Emsculpt er en kroppskontureringsbehandling som tilsvarer flere tusen situps på bare 30 minutter. Ved hjelp av en probe med høyintensive elektromagnetiske bølger og Radiofrekvens teknologi, stimulerer behandlingen musklene i området og får dem til å bevege seg ufrivillig. Denne intensive behandlingen styrker, strammer og former behandlingsområdet for en mer definert kropp.

Hvor mange behandlinger behøves?

Mange pasienter opplever umiddelbare resultater etter behandlingen, mens andre kan se forbedringer 2 til 4 uker etterpå. Fortsatt forbedring kan oppleves i flere uker etter behandlingen. Fettforbrenningen vedvarer og muskeløkningen er langvarig i opptil 6 måneder.

Klinisk dokumentert

Den første og eneste ikke-invasive kroppsskulpturprosedyren som kan eliminere fett- og muskeloppbygging samtidig – alt i løpet av en rask 30 minutter behandling.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Mange pasienter opplever umiddelbare resultater etter behandlingen, mens andre kan se forbedringer 2 til 4 uker etterpå. Fortsatt forbedring kan oppleves i flere uker etter behandlingen. Fettforbrenningen vedvarer og muskeløkningen er langvarig i opptil 6 måneder.

Flere kliniske studier har bekreftet at Emsculpt påvirker både muskler og fett, og gir synlige resultater som varer. Dette gjør behandlingen til et effektivt alternativ for de som ønsker en rask og langvarig løsning på kroppskonturering og muskelbygging.

En randomisert, kontrollert klinisk studie publisert i tidsskriftet Dermatologic Surgery i 2020 evaluerte effektene av Emsculpt på muskelmasse og fettreduksjon i behandlingsområder som mage og rumpe. Studien inkluderte 22 pasienter som ble behandlet med Emsculpt i to uker med fire behandlinger per uke.

Resultatene viste en økning i muskelmasse på 15,4% og en reduksjon i subkutan fettvev på 18,6% etter fire Emsculpt-behandlinger. Pasientene rapporterte også en betydelig forbedring i muskeltonus og kroppsform. Studien konkluderte med at Emsculpt kan være en effektiv ikke-kirurgisk løsning for kroppskonturering og muskelbygging.

Det er verdt å merke seg at det finnes flere studier som evaluerer effektene av Emsculpt på forskjellige behandlingsområder og med ulike pasientgrupper, og det kan være lurt å se nærmere på flere studier for å få en mer helhetlig forståelse av behandlingens effektivitet.

Emsculpt-behandlingen gir også en rekke andre fordeler, som forbedret muskeltonus og økt styrke i behandlingsområdet. Pasientene kan oppleve en forbedring i kroppssammensetningen ved å øke muskelmassen og redusere fettinnholdet, noe som kan resultere i en mer tonet og stram kropp.

Det er verdt å merke seg at Emsculpt ikke er ment som en erstatning for trening og en sunn livsstil, men heller som et supplement til å oppnå ønsket kroppssammensetning. Emsculpt-behandlingen er ideell for personer som allerede har et sunt kosthold og en aktiv livsstil, men som ønsker ekstra hjelp med å tone og stramme bestemte områder av kroppen.

30 minutter for èn behandling. Det anbefales minimum 5 økter med 2-3 dagers mellomrom.

Emsculpt er en ikke-invasiv kroppsbehandling som bruker -teknologi for å stimulere musklene i behandlingsområdet samtidig som den brenner fettceller. står for høy-intensive elektromagnetiske bølger, som genereres av en spesiell probe som plasseres over huden.

Under en Emsculpt-behandling distribuerer proben disse elektromagnetiske bølgene gjennom MR-teknologi, som sikrer presis måling og levering av energien til de dype musklene i behandlingsområdet. Denne energien stimulerer musklene til å inngå flere kontraksjoner enn det som er mulig gjennom vanlig trening.

Disse ufrivillige muskelkontraksjonene skaper en intens muskelstimuli som vanligvis ikke oppnås gjennom vanlig trening eller fysisk aktivitet. De kraftige muskelsammentrekningene kan resultere i både muskelbygging og fettforbrenning i behandlingsområdet.

Under en EM-sculpt-behandling vil pasienten føle en intens sammentrekning i musklene i behandlingsområdet, som kan være ubehagelig i begynnelsen. Dette skyldes den høye intensiteten av elektromagnetiske bølger som stimulerer musklene ufrivillig, noe som fører til kraftige muskelsammentrekninger. Men etter hvert vil pasienten vanligvis venne seg til følelsen og enkelte vil til og med finne det avslappende.

Emsculpt-prosedyren er ikke smertefull, og pasienter kan slappe av under behandlingen ved å lytte til musikk eller lese en bok. Etter behandlingen kan det oppleves en følelse av muskelsårhet, lik den man får etter en intens trening. Denne følelsen av muskelsårhet er et tegn på at behandlingen har vært effektiv i å stimulere musklene og øke muskelmassen.

Det er viktig å merke seg at Emsculpt-behandlingen er ikke-invasiv og krever ingen kirurgi eller nedetid. Pasienter kan gå tilbake til sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen – på lik linje du ville gjort etter en treningsøkt.

En av fordelene med Emsculpt-behandlingen er at fettforbrenningen vedvarer etter behandlingen. Dette skyldes at de kraftige muskelsammentrekningene under behandlingen fører til en økning i stoffskiftet i musklene, som igjen fører til økt fettforbrenning. I tillegg kan de økte muskelmassen føre til en høyere basal metabolic rate (BMR), som betyr at kroppen vil forbrenne flere kalorier i hvile.

Muskeløkningen fra Emsculpt-behandlingen er også langvarig. Flere kliniske studier har vist at muskeløkningen kan vare i opptil 6 måneder etter behandlingen, og noen pasienter kan oppleve en enda lengre varighet av resultatene. Imidlertid vil dette variere fra person til person avhengig av faktorer som alder, livsstil og hormonbalanse.
Ved å opprettholde en sunn livsstil og regelmessig trening, kan pasienter opprettholde resultatene fra Emsculpt-behandlingen lenger og oppleve en generell forbedring i kroppssammensetningen og helsen.

Emsculpt er en kroppsformingsteknologi som gir optimale resultater innen 2 til 4 uker etter den siste økten. Mange pasienter vil oppleve umiddelbare forbedringer etter første behandling, men det tar vanligvis flere økter før man ser de ønskede endringene. Videre forbedringer kan fortsette i flere uker etter siste behandling, da fettforbrenningseffekten vil vedvare og muskel økningen kan være langvarig i opptil 6 måneder. Det er imidlertid viktig å huske at individuelle resultater kan variere avhengig av faktorer som livsstil og kroppstype, og at vedlikehold av en sunn livsstil er avgjørende for å opprettholde de oppnådde resultatene over tid.

Uønsket fett på mage og rumpe områdene kan være en kilde til frustrasjon og selvbevissthet for mange, spesielt hvis de har prøvd tradisjonelle metoder som diett og trening uten å oppnå ønsket resultat.

I tillegg kan mage og rumpe miste fasthet og form over tid, og fremstå som slappe og utrenet. Dette kan skyldes aldring, graviditet, vektendring eller mangel på fysisk aktivitet.

Emsculpt kan være en løsning for de som ønsker å forbedre både fettforbrenning og muskelvekst i disse områdene. Ved å kombinere radiofrekvens og høyintensiv elektromagnetisk energi, kan behandlingen bidra til å stramme opp og forme mage- og rumpeområdene samtidig som den reduserer fett. Dette kan føre til en mer definert midje og en fastere rumpe, noe som kan gi en økt følelse av selvtillit og velvære.

Emsculpt kan være et effektivt alternativ for de aller fleste som ønsker å forbedre kroppens konturer og stramme opp mage- og rumpeområdene. Behandlingen er spesielt gunstig for de som sliter med uønsket fett på disse områdene eller har slapp, hengende og utrent mage eller rumpe.

Det er imidlertid viktig å merke seg at gravide kvinner ikke kan benytte Emsculpt på grunn av de elektromagnetiske bølgene som brukes under behandlingen. Det anbefales også at personer med pacemaker eller annen elektronisk implantat, samt personer med metabolske lidelser, bør konsultere legen sin før de gjennomfører behandlingen.

Emsculpt er en effektiv og trygg måte å tone kroppen på, og det har vist seg å gi gode resultater for mange pasienter.

Kr 1800 per behandling. Pakkepris 5 Behandlinger for 7.900,-

Alltid hyggelig å komme til Petter og Nathan, enten det er i de nye lokalene i Lillestrøm eller Tromsø! Resultatet er både fresht og naturlig - anbefales på det varmeste.
Jenny Gravdahl
Jenny Gravdahl
22. Mars, 2023
Ekstremt dyktige fagfolk! Eksperter på botox og fillers! De har også gode tilbud innen laserbehandlinger 🙂
Thomas Hansen
Thomas Hansen
26. Februar, 2023
Beste stedet for ansikts behandlinger på Skedsmo og hyggeligste folkene. Og bra priser. Tar både Botox, Restylane og laser der,og aldri følt meg bedre!! Har vært kunde i 1 1/2 år. Endelig funnet riktig sted 😊
Eva Danielsen
Eva Danielsen
22. November, 2022
I am very happy with services. He is careful to details. He really knows how to treat the customers, very patient. Everything that I've done , he did it perfect.
iulia negoita
iulia negoita
16. Oktober, 2022
Nathan is the best doctor! He is so patient, he is treating his clients with respect ! My lips looks amazing ! I just love them, they never looked so good before!❤️ I recommend him with my whole heart !❤️
Roxana Gabriela Negoita
Roxana Gabriela Negoita
16. Oktober, 2022
Jeg har tatt flere behandlinger og altid fornøyd når jeg går derifra.Blir altid tatt godt i mot og dyktig på det de gjør.
Xantippe Moen
Xantippe Moen
3. Oktober, 2022
Utrolig god veiledning og hjelp på plager jeg har hatt i lang tid! Dr.Wayne fikk korrigert det ingen andre før har klart å fikse. De har freshe lokaler, oppdaterte på nyeste metoder av behandling og prioriterer god behandling over pris. Her kommer jeg definitivt igjen 🙂
Khadija Ehsan
Khadija Ehsan
2. Oktober, 2022
Jeg er en voksen dame som ikke ønsker å se kunstig ung ut og er opptatt av å ivareta meg selv etter belastninger i livet. Dr. Wayne er lyttende, tilstede og forstår mine behov, og jeg føler meg trygg på at han gjør en god jobb. Jeg kan høyt anbefale ProDerma.
Veronica Constanse Meyer
Veronica Constanse Meyer
29. September, 2022