Neo9

Fraksjonal
Mikronålebehandling

Behandling for yngre hud

Neo9 er vårt alternativ til Morpheus8. Behandlingen innebærer en matrise av mikronåler som fornyer de dypere lagene av huden.

Hvilke problemer kan Neo9 korrigere?

 • Løs eller slapp hud i ansikt, kjevelinje, hals og kropp
 • Rynker og fine linjer i ansikt, hals og dekolletasje
 • Under øynene slapp hud og rynker
 • Akne arrdannelse
 • Strekkmerker
 • Misfarginger

Hvor raskt vil jeg se resultater?

Synlige resultater kan sees innen få dager etter behandlingen. Vanligvis vises de mest merkbare resultatene etter tre uker. Forbedringene kan fortsette inntil tre måneder etter behandling.

Hvor mange økter kreves?

Avhengig av graden av problemene. Vanligvis 1-5 økter med 4-6 ukers mellomrom. Vi vil diskutere antall behandlinger med deg på konsultasjonen under din første behandling.

Hørt om kombinasjonsbehandlinger?

Neo9 kan også kombineres med andre kosmetiske behandlinger i det som kalles kombinasjonsterapi. Dette er en svært effektiv metode som benytter Neo9 sammen med andre estetiske prosedyrer for å oppnå optimale resultater for hudforbedring. Denne kombinasjonsbehandlingen kan brukes til å behandle ulike hudproblemer og bidrar til å gjenoppbygge kollagen og fornye huden.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Neo9 er en mikronålebehandling (microneedling) med programmerbar penetrasjonsdybde som også benytter seg av RF teknologi (radiofrekvens) med justerbar energitilførsel.

Neo9 (vår versjon av “Morpheus8”) er en behandling for å oppnå overlegen oppstramming, løfting og konturering av huden ved å gjenopprette naturlig kollagen og elastin og jevne ut underhuden. Trenger dypt inn i huden og fettet, og forvandler det aldrende ansiktet på kroppen til et mer ønsket glatt og konturutseende, for alle hudtoner. Neo9-mikronålene kan gå dypere enn noen RF-mikronåleenhet på markedet til dags dato. Den har blitt godkjent av FDA som en behandling for å redusere fine linjer, rynker og akne-arr, forbedre hudtonen og tekstur, og stramme opp områder med slapp hud i ansiktet. Neo9 er en av de hotteste behandlingsmetodene blant filmskuespillere, moteikoner, og kjendiser.

Uansett alder, så ønsker man en glødende hud som ser sunn ut hele tiden. Når huden din er glatt, rynkefri, plettfri og jevntonet, kan du minimere bruken av sminke og føle deg mer selvsikker. Men med alderen får vi gjerne rynker, solflekker og arr. Heldigvis finnes det nå innovative, effektive, trygge og minimalt invasive løsninger som gir en betydelig forbedring av aldrende eller skadet hud, med svært lite nedetid. En av de revolusjonerende behandlingene som er tilgjengelige er Neo9, som er en microneedling med en radiofrekvens (RF) behandlingsenhet.

Tradisjonelle microneedlingbehandlinger eller kollageninduksjonsterapi (CIT) bruker små nåler for å stikke hull i huden og lage små kanaler som kroppen din helbreder ved å lage nytt kollagen. Imidlertid tilfører RF-mikronåling med Neo9 også radiofrekvensgenerert varme dypt til huden din, strammer den opp og konturerer det underliggende fettet, noe som gjør den til en mye kraftigere og resultatdrevet prosedyre.

Neo9 er godkjent av amerikanske FDA som en såkalt subdermal fett remodellerings enhet, fordi den i de kraftigste innstillingene, former fettet under huden. Når den brukes på lavere innstillinger, forbedrer den teksturen ved å utvide porene, jevne ut huden, slette arr og strammer opp for å gi deg et mer ungdommelig utseende.

ProDerma Scandinavia sin Neo9-maskin er spesiallaget og inkluderer det nyeste innenfor vakuumteknologi. Behandlingshodet på maskinen danner et vakuum som suger opp en hudfold på en linje mellom to av elektrodene. På denne måten unngår vi å skade strukturer eller vev som ikke skal behandles. Teorien i dette er at det som skjer bidrar til å overvinne dybdebegrensningene som ligger i bipolar radiofrekvensteknologi ved å bringe målvevet nærmere elektrodene. Mindre total energi kreves også for effektiv behandling. Økt blodstrøm og mekanisk stress på hudceller (fibroblaster) fra vakuumsuget fører til økt kollagendannelse. Vakuumteknologi har den ekstra fordelen at den bidrar til å redusere prosedyreubehag.

Det er mange mennesker i forskjellige aldre som kan ha nytte av RF-mikronålingsbehandling med Neo9-enheten. Denne banebrytende behandlingen kan bidra til å redusere forekomsten av:

 • Arr på kropp og ansikt
 • Problemer med hudtekstur, inkludert utvidede porer
 • Kvise-arr
 • Ansiktsheng og munnviker
 • Fine rynker og linjer
 • Solskader

Det er imidlertid viktig å huske at alles hud er unik, så behandlingsanbefalingen som vi anbefaler for ditt tilfelle avhenger av din helsehistorie, anatomi og estetiske krav.

Etter at du har fullført en Neo9-behandling, vil det være noe rødhet og moderat hevelse, samt mulige moderate blåmerker. Det finnes imidlertid beroligende salver og concealere som du kan bruke etter behandlingen for å redusere ubehag. I de fleste tilfeller kan du være i stand til å bruke din vanlige sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter en dag etter behandlingen.

Neo9 har en maksimal nedetid på 3-4 dager hvis du har hatt omfattende dype behandlinger. Vi i ProDerma Scandinavia vil gi deg de nødvendige hudpleieinstruksjonene før og etter behandling når du bestiller en time for behandling hos oss.

Kontraindikasjoner er forhold som i et spesielt tilfelle taler imot en viss handlemåte, for eksempel en behandlingsmetode. Det motsatte er indikasjon, som er en grunn til å gjennomføre et bestemt tiltak. Behandling med Neo9 lar seg ikke gjøre på pasienter med:

 • pacemaker, defibrillator eller annet elektronisk implantat i kroppen
 • hudsykdom eller infeksjon i behandlingsområdet
 • permanente fillere i behandlingsområdet, eksempelvis PMMA-filler
 • kobberspiral ved behandling av nedre mageregionen
 • aktiv rosacea
 • abscess (byll) i munnen ved ansiktsbehandling

Før behandling

Vi vil gjennomgå sykehistorien din for å sikre at du er egnet for behandlingen, undersøkelse av behandlingsområder for å bestemme behandlingssteder/metode og forklare prosedyren.

Behandlingen

Den 30-minutters prosedyren er enkel, sikker og forårsaker minimalt ubehag og minimal nedetid for pasienter. Bedøvende krem ​​og lokalbedøvelsesinjeksjon vil bli påført behandlingsområdet for ekstra komfort. Etter en liten lokalbedøvelse vil vi påføre Neo9-applikatoren 1-3 ganger på huden ved behandlingsområdene. Mikronålene ved applikatoren vil trenge inn i det subdermale vevet, koagulere fettet og trekke sammen bindevev og fett for å stramme og korrigere linjer og rynker på områdene.

Neo9 hudoppstrammende behandling kan brukes som en enkelt behandling eller kombinert med en andre prosedyrer (RF-ansiktsløft, ultherapy, fillere, botulinumtoksin osv.).

Etter behandling

Etter at du har fullført en Neo9-behandling, vil det være noe rødhet og moderat hevelse, samt mulige moderate blåmerker. Det finnes imidlertid en beroligende salve og concealer som du kan bruke etter behandlingen for å redusere ubehag. I de fleste tilfeller kan du være i stand til å bruke din vanlige sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter en dag etter behandlingen, med Neo9 som har en maksimal nedetid på 3-4 dager hvis du har hatt omfattende dype behandlinger.

Vi vil gi deg de nødvendige hudpleieinstruksjonene før og etter behandling når du bestiller en dato for prosedyren.

Pasienter må ikke berøre eller påføre noe på det behandlede området i 12 timer etter injeksjonen for å forhindre infeksjon. Spesifikke etterbehandlingsinstruksjoner vil bli gitt under besøket hos oss.

Unngå å berøre og påfør krem ​​eller makeup på de behandlede områdene i 12 timer. Etter det bør pasienter fukte behandlingsområdet og unngå direkte soleksponering.

Sminke kan påføres 1 til 2 dager etter behandlingen. Pasienter bør forvente å se mikrolesjoner noen dager etter behandling og lett rødhet i opptil 1 uke avhengig av behandlingsparametere.

Den ideale kandidaten for behandling med Neo9 er mellom 18 år og 75+ og har problemer med huden etter:

 • vektnedgang
 • graviditet
 • akne eller hormonelle forstyrrelser
 • alvorlig sykdom, men er nå frisk
 • aldring/aldrende kropp

Priser for denne behandlingen finner du i vår prisliste for behandlinger.

Før behandlingen bruker vi bedøvende krem. Huden blir deretter renset med en antibakteriell formel etterfulgt av Neo9-prosedyren i ansikt/kropp som tar ca. 20-30 minutter. Behandlingen er relativt smertefri.

Mange som mottar behandlingen begynner å se umiddelbare resultater, men den optimale foryngelsen og anti-aldring krever minst tre behandlingsøkter med 4 ukers mellomrom. Ettersom Neo9 stimulerer til kollagendannelse, vil endelige resultater sees etter flere uker.

Neo9-behandlingen kan kombineres med fraksjonal RF, en radiofrekvens behandling av underansiktet, og for konturering og oppstramming av huden rundt halsen. En kombinasjon av de to behandlingene gir bedre resultater enn om en av behandlingene brukes uavhengig.

Avhengig av ditt Neo9-behandlingsprogram kan du forvente å ha mellom 1-5 behandlinger.

Neo9 sine oftest behandlede områder inkluderer nedre ansikt og hals. Alle områder i ansiktet og på kroppen som viser rynker, misfarging eller akne-arr er egnet for behandling.

Neo9 gir ensartede resultater for alle hudtyper uten å skape noen termisk skade på dermis. Den innovative teknologien reduserer også risikoen for postinflammatorisk hyperpigmentering, som er en bivirkning av noen resurfacing-teknikker.

Som med enhver kosmetisk behandling, kan det noen ganger observeres litt hevelse, rødhet eller blåmerker, men disse effektene forsvinner i løpet av et par dager. Vanligvis kan huden føles stram umiddelbart etter behandling.

Alltid hyggelig å komme til Petter og Nathan, enten det er i de nye lokalene i Lillestrøm eller Tromsø! Resultatet er både fresht og naturlig - anbefales på det varmeste.
Jenny Gravdahl
Jenny Gravdahl
22. Mars, 2023
Ekstremt dyktige fagfolk! Eksperter på botox og fillers! De har også gode tilbud innen laserbehandlinger 🙂
Thomas Hansen
Thomas Hansen
26. Februar, 2023
Beste stedet for ansikts behandlinger på Skedsmo og hyggeligste folkene. Og bra priser. Tar både Botox, Restylane og laser der,og aldri følt meg bedre!! Har vært kunde i 1 1/2 år. Endelig funnet riktig sted 😊
Eva Danielsen
Eva Danielsen
22. November, 2022
I am very happy with services. He is careful to details. He really knows how to treat the customers, very patient. Everything that I've done , he did it perfect.
iulia negoita
iulia negoita
16. Oktober, 2022
Nathan is the best doctor! He is so patient, he is treating his clients with respect ! My lips looks amazing ! I just love them, they never looked so good before!❤️ I recommend him with my whole heart !❤️
Roxana Gabriela Negoita
Roxana Gabriela Negoita
16. Oktober, 2022
Jeg har tatt flere behandlinger og altid fornøyd når jeg går derifra.Blir altid tatt godt i mot og dyktig på det de gjør.
Xantippe Moen
Xantippe Moen
3. Oktober, 2022
Utrolig god veiledning og hjelp på plager jeg har hatt i lang tid! Dr.Wayne fikk korrigert det ingen andre før har klart å fikse. De har freshe lokaler, oppdaterte på nyeste metoder av behandling og prioriterer god behandling over pris. Her kommer jeg definitivt igjen 🙂
Khadija Ehsan
Khadija Ehsan
2. Oktober, 2022
Jeg er en voksen dame som ikke ønsker å se kunstig ung ut og er opptatt av å ivareta meg selv etter belastninger i livet. Dr. Wayne er lyttende, tilstede og forstår mine behov, og jeg føler meg trygg på at han gjør en god jobb. Jeg kan høyt anbefale ProDerma.
Veronica Constanse Meyer
Veronica Constanse Meyer
29. September, 2022