PRP

Konsentrert blodinjeksjon
for helbredelse og foryngelse

Foryngelse av ansiktet

Behandlingen innebærer å injisere en konsentrert form av pasientens egne blodceller for å stimulere kollagenproduksjonen og frigjøre vekstfaktorer som hjelper til med helingsprosessen.

Hva kan PRP være godt for?

Blodplate-rik plasma (PRP) behandling for hud gir potensielle fordeler for ulike tilstander, blant annet:

  • Forbedre hudens stramhet
  • Fremme helbredelse
  • Forbedre hudtone og tekstur

Hvor raskt ser man resultater?

Tidsrammen for å se resultater fra PRP-behandling for hud kan variere avhengig av den spesifikke tilstanden som behandles og individuell respons. Noen individer kan merke forbedringer i hudtone, tekstur og stramhet i løpet av noen uker, mens andre kan kreve lengre tid for merkbare endringer. Det er viktig å merke seg at flere behandlingsøkter ofte anbefales for å oppnå optimale resultater.

Hvor mange behandlinger vil jeg trenge?

Antall behandlinger som kreves kan variere avhengig av den enkeltes egne mål, alvorlighetsgraden av tilstanden og helsepersonellets anbefaling. Vanligvis kan en serie på tre til seks behandlinger med flere ukers mellomrom anbefales.

Vi anbefaler kombinasjonsbehandlinger!

Kombinasjonsbehandlingen av blodplate-rikt plasma (PRP) og mesoterapi gir ulike fordeler på tvers av ulike bruksområder. Den er effektiv for anti-aldring og ansiktsforyngelse, forbedrer hudtekstur, reduserer rynker og fine linjer og forbedrer det generelle ansiktsutseendet. I tillegg kan kombinasjonen av PRP og mesoterapi forbedre sårheling, reduserer sårstørrelsen og forbedrer sårkontraksjonen.

DENNE ER GJEMT FOR VISNING

Hva er PRP?
PRP – Platelet-rich Plasma (såkalt vampyrbehandling eller Dracula facial) er ikke et volumetrisk fyllstoff, men en biologisk celleterapi som bruker pasientens egne blodplater og beriket plasma.  Tanken er at PRP øker celleproliferasjonen på kort sikt og fremkaller/induserer celledifferensiering av fibroblastlignende celler til myofibroblastlignende celler på lang sikt for regenerering av bløtvev.  PRP er også kjent for å stimulere osteoblastene, og har derfor en positiv effekt på benresorpsjonen.  Videre vil de forskjellige vekstfaktorene som finnes i PRP også ha som mål å generere en kortvarig neo-vaskularisering.

Dessverre har PRP ingen vitenskapelig dokumentert effekt i estetisk medisin, og derfor har vi i ProDerma Scandinavia besluttet å ikke tilby det til pasienter. Mesoterapi med Xela Rederm er derimot vår best anbefalte behandling for vakker og frisk ny hud.

NYHET
Nylig samarbeid mellom Institute Hyalual, produsentene av Xela Rederm, og Dr. Daniel Sister, skaperen av PRP vampyrbehandling, har sett på effekten av å kombinere PRP med Xela Rederm.

Xela Rederm er en ikke-tverrbundet injeksjonsbar hyaluronsyre og ravsyre som fungerer på samme måte som PRP, reduserer pigmentering og stimulerer hudens elastisitet og fuktighet.  Det fungerer også på cellenivå for å stimulere kollagen og elastin ved å eliminere frie radikaler.

Resultatene fra den første studien viste at denne nye behandlingen, PRP + Xela Rederm, gir sterkere og raskere resultater på elastisitet, pigmentering, erytem (rødhet) og hydrering.

Resultatene fortsatte å forbedre seg i løpet av den første måneden etter behandlingen.

En gjennomsnittlig økning i både hudhydrering og hudelastisitet ble vist på tvers av alle 14 pasienter som deltok i studien. Resultatene er at både hydrering og elastisitet økte betydelig to uker etter behandling, og deretter økte ytterligere fire uker etter behandling, og at rødhet og pigmentering reduserte signifikant to uker etter behandling og enda lenger etter 4 uker.

Basert på disse lovende resultatene har ProDerma Scandinavia besluttet å tilby PRP + Xela Rederm-behandling i nær fremtid!