Sculptura buttlift

Uten kirurgi
buttlift sculptura lillestrom

Sculptra Butt Lift (ikke-kirurgisk rumpeløft)
Trenden de siste årene har vært en mer fyldig og rund rumpe, og Brazilian buttlift operasjoner har skutt i været samtidig som idealkroppen har endret seg fra lite former til formfrodige og vakre kvinner à la Marilyn Monroe, som har utpregede kvinnehofter og stor bakende. For mange kvinner er fettsugingskirurgi ikke ideell på grunn av nedetid, økonomiske begrensninger eller for lite fett på kroppen til å gjennomføre en slik prosedyre. Derfor er Sculptra Butt Lift en veldig populær prosedyre istedenfor kirurgisk inngrep.

Hva er en Sculptra Butt Lift?
Sculptra Butt Lift er en injiserbar filler laget av poly-L-melkesyre (PLLA), en biostimulator. I motsetning til fillere laget av hyaluronsyre som umiddelbart fyller ut huden, utløser Sculptra en inflammatorisk respons som stimulerer kroppen din til å produsere både arrvev og kollagen, noe som betyr at rumpekinnene dine fyller seg ut innenfra. Dette gjør den ideell for de som søker en mer naturlig effekt enn kirurgiske implantater. Det er også et flott alternativ til et brasiliansk rumpeløft, en prosedyre der fett transplanteres til baken fra andre deler av kroppen. Ethvert kirurgisk rumpeløft krever lang nedetid der du ikke kan sitte på baken i 4 uker, men med Sculptra vil du ikke oppleve noe nedetid.

Er jeg en kandidat for Sculptra?
Alle friske mennesker mellom 18-70 år kan få Sculptra (aldersgrensen er 18), men de som har best effekt av en Sculptra buttlift er normalvektige mennesker med BMI 20-25. Utover dette vil resultatet være noe svakere da det ofte er mye fett i glutealregionen (rumpemuskulatur) som maskerer for mye av kollagendannelsen i vevet.

Personer som opplever at de «mangler rumpe» eller har mistet litt volum på sidene eller bare ønsker seg en rundere rumpe er en perfekt kandidat for Sculptra Butt Lift. Dette gjelder også kunder som har for lite fett å «høste», og dermed ikke kan gjennomføre en kirurgisk Brazilian buttlift.

Hvor mange behandlinger trengs og hvor lenge varer det?
Sculptra krever flere behandlinger med ca. en måned fra hverandre og resultatet forbedrer seg over tid. Resultatene vil vanligvis vare to til tre år. Dette gjør Sculptra Butt Lift ideelt for pasienter som ønsker naturlige resultater, ikke har tid til utvinning, eller har ikke fettområder som er store nok til å utføre fettsuging.

Fordeler av Sculptra Butt Lift?
Det er flere forskjellige fordeler med Sculptra Butt Lift-prosedyrer versus en brasiliansk buttlift.

  • Ingen narkose, du er våken og tilstede.
  • Kort behandlingstid, normalt 30 minutter.
  • Ingen nedetid, du kan gå rett tilbake til jobb.
  • Flott for normalvektige som ønsker en fyldigere og rundere rumpe.
  • Det hjelper også med å glatte ut huden og forbedre utseendet på cellulitter.
  • Godt alternativ hvis du ikke har nok fett til å høste med fettsuging for et brasiliansk rumpeløft.
  • Naturlig resultat med en gradvis endring av bakenes størrelse og form og veldig fornøyde pasienter.

Hvor mye koster det?
Sculptra kommer i pakker på 2 x 5 mL hetteglass og prisene avhenger av mengden hetteglass som brukes. Behandlingen krever litt planlegging i forhold til ønsket resultat med tanke på pris. Man får f. eks. mest tilfredsstillende effekt ved bruk av mer produkt i starten og heller gjennomføre færre behandlinger. En enkelt behandling vil i gjennomsnitt koster kr 6000,- ekskl. MVA, og det er vanlig med 3 (opptil 5) behandlinger.

Hvilket resultat kan jeg forvente?
De fleste vil se et subtilt men betydelig løft av baken etter første eller andre injeksjonssesjon, noe som gjør at bakenden får et lekkert og spenstig utseende, samt konturert fasong med estetisk godt samsvar til resten av kroppen.

Hvorfor velge ProDerma Scandinavia for din Sculptra rumpeløft?
Våre Sculptra Butt Lift-pasienter er konsekvent begeistret over sine resultater, og forteller oss at de opplever en styrking av selvtillit og en økning i livskvaliteten.

I motsetning til andre fillere, kan Sculptra ikke oppløses, og det er alltid risikoen for å ende opp med klumper, ujevnheter og innsunkne hudområder. For å redusere risikoen, må du forsikre deg om at legen du velger har god nok kunnskap om behandlingen.

Sculptra buttlift - Uten kirurgi

Bestill time online