Sliter du med svette?

Vi har behandlingen for deg

Kontakt oss for en konsultasjon eller bestill time nederst på siden

Svettebehandling

Plages du av sjenerende svette på kroppen? Stjeler det din tid ofte å måtte skifte klær? Unngå du å kle deg i visse farger fordi du er redd for at det vises? Da kan det hende at du lider av hyperhidrose (uttalt svetting). Heldigvis finnes det en enkel løsning!

Blir du ofte gjennomvåt av svette?
Det kan oppleves som sjenerende og ubehagelig. Svetteproblemer gjør at mange skifter klær og dusjer unormalt ofte. Plagene kan medføre stress, uro og bekymringer. I en del tilfeller blir man hemmet i hverdagslivet og unngår sosiale situasjoner.

Overdreven kan skyldes hyperhidrose som kan gå i arv. Da har kroppen en økt svetteproduksjon utover det normale. Har du plager i lengre perioder uten en åpenbar årsak, kan dette også bli betegnet som sterk svette.

Hva er hyperhidrose?
Uttalt svetting (hyperhidrose) er en tilstand som rammer ca. 3% av befolkningen.  Problemet er vanligst i armhulene, men kan finnes flere steder, f. eks. hender og føtter eller i kombinasjon.  Hos de som lider av hyperhidrose, er det vanlig å bruke mye tid på å skjule svetten.  Noen tar med seg ekstra klær til skole eller jobb og bytter ofte, kler seg kun i visse farger eller har på et dobbelt lag for å skjule svetteflekker.  Hos de med uttalt håndsvetting kan det oppleves svært vanskelig å håndhilse eller ta på noen.

Hvordan behandles hyperhidrose hos ProDerma?
Heldigvis finnes det en effektiv behandling med som utføres lokalt i problemområdet og umuliggjør at signaler fra nervekoblingene kommer til svettekjertlene.  Resultatet er midlertidig lokalt opphør av svetting og vil merkes 3-4 dager senere.

Hvordan foregår behandlingen?
Ved behandling av armhuler gis behandlingen uten bedøvelse ettersom det brukes de tynneste nålene som finnes (0,2 mm) og prosedyren oppleves ikke som smertefull.  Hvis lett overflatebedøvelse av huden ønskes, kan man be om dette.  Selve behandlingen tar ca. 20-30 min og foregår ved at man sprøyter virkestoffet inn under huden, i alt ca. 20-25 stikk per armhule.

Hvilke resultater kan jeg forvente?  
Virkning av behandling varierer fra person til person, men normalt regner man med en effekt som varer i 3-12 måneder, men 4-6 måneder er vanligst.

Hvor mange behandlinger bør jeg ta?
Ettersom varigheten er 4-6 måneder vil det si at behandlingen gjerne gjentas 2-3 ganger i året.

Hva skjer etter behandlingen?  Bivirkninger?
Behandlingen tåles godt av de aller fleste.  Det er rapportert kun meget sjeldne tilfeller med allergisk reaksjon.  Evt. bivirkninger kan sees i form av små myggstikklignende prikker i injeksjonsområdet, men disse er forbigående.

Hvorfor velge svettebehandling hos ProDerma Scandinavia?
For at behandlingen skal være helt trygt, kreves det en del kompetanse på riktig injeksjonsteknikk, dosering, anatomiske og fysiologiske forhold i kroppen.  Dette er kunnskap forbeholdt leger med adekvat utdanning og du som pasient kan være sikker på best mulig behandling hos vår estetiske lege.

Pris
En behandling av begge armhuler koster vanligvis kr 5000-6000.  Hos oss får man konsultasjonen gratis og betaler kun kr 4000 for hele behandlingen.

En behandling av begge hender koster vanligvis kr 6000-7000.  Hos oss får man konsultasjonen gratis og betaler kun kr 5000 for hele behandlingen.

En behandling av begge føtter koster vanligvis kr 10000.  Hos oss får man konsultasjonen gratis og betaler kun kr 8000 for hele behandlingen.