Tear Trough

Behandlingen for trøtte øyne

Tear Trough

Ansiktet er det første man møter både i arbeid og privat. Pga. aldring og genetiske årsaker, kan noen av oss ha et ansikt som ikke samsvarer med det vi ønsker å formidle. Spesielt viktig for å gi inntrykk av et opplagt utseende er området under øynene.

beste hudpleie lillestrom

Hva er tear trough?
Tear trough eller «tåregropen» på norsk oppstår gradvis under øyet når fettvevet forsvinner. Noen har også medfødt lite volum under øyehulen. Mens ansiktet eldres, forandrer benstrukturen seg. Øyehulen blir større og vi mister volum i midtre ansikt. Aldring medfører også at det volumet vi har fra før synker ned. Behandling av tear trough er en mye benyttet behandling som reduserer mørke ringer og utjevner poser under øynene, og frisker opp et slitent uttrykk. For enkelte holder det å tilføre litt volum i tåregropen. For andre kan det også være behov for å volumisere kinnet og strukturene i midtre del av ansiktet. Dette er noe som legen vil diskutere med deg ved konsultasjon.

Hvordan foregår behandlingen?
Ved hjelp av en svært tynn nål, injiseres en spesiell filler under huden i området. Dette vil gi økt volum som løfter huden og gir ønsket korreksjon. Man kan regne med mildt ubehag, men dette er ikke en smertefull behandling.

Hva skjer etter behandlingen og hvilke resultater kan jeg
forvente?
Man vil kunne se en umiddelbar forbedring, men det tar tid for hyaluronsyre å binde væske for å skape volum. Pga. dette vil endelig resultat ikke vises før etter ca. 4 uker. Varigheten av behandlingen er veldig individuelt, men 9-18 måneder er normalt. Det er vanlig å bli litt hoven i etterkant av behandling og enkelte ganger kan det oppstå blåmerker, men dette vil forsvinne i løpet av to uker. Dagen etter behandling kan man begynne å bruke sminke på området.

Det anbefales også å kombinere fillerbehandling med 1,1% Xela Rederm
(mesoterapiprodukt) under øynene for et fantastisk frisk utseende. Lege vil foreslå hvordan dette kan utføres for best mulig resultat.

Er jeg en kandidat for behandling?
De aller fleste mellom 18-70 er gode kandidater for behandling av tear trough.

Pris?
med inntil 1 mL filler kr 3125,-

Hvorfor ta behandling hos ProDerma Scandinavia?
Området rundt øyet er delikat med utallige nerver og blodbaner som kan ta stor skade av feil behandling. Viktigheten av å kunne anatomi og avanserte
injeksjonsteknikker kan ikke understrekes godt nok. Vi anbefaler alltid våre
pasienter at de velger en sertifisert estetisk lege.