Ultherapy

Stram huden
over hele kroppen

Gjenskap den ungdommelige gløden med hver behandling

For mange pasienter er det betryggende å vite at det er vitenskapelig bevist at Ultherapy øker kollagenproduksjonen i huden deres.

Hva er fordelene med Ultherapy?

 • Ikke-kirurgisk og uten bedøvelse
 • Ingen restitusjonstid
 • Oppbygger kollagen naturlig
 • Naturlige resultater
 • En enkel behandling
 • Trygg ultralydbehandling

Hvilke kroppsområder kan behandles med Ultherapy?

Ultherapy kan brukes overalt på kroppen der man ønsker å løfte og stramme opp huden! Noen populære områder som behandles hos oss er:

 • Området ved øyenbrynene
 • Midtansiktet nedenfor og ved siden av nesen
 • Nedre ansiktet og langs kjevelinjen der huden har tendens til å henge og danne såkalte «hamsterposer»
 • Under haken/halsen/halsutringningen og dekolletasje
 • Bryst
 • BH-ruller på ryggen og under armene
 • Overarmer
 • Nedre mageområde og flankene
 • Hofter og lår
 • Rumpeballer
 • Området ovenfor og rundt knærne

Hvor raskt ser jeg resultater fra behandlingen?

Du vil umiddelbart se en bedring, men de beste resultatene kommer i løpet av 2-3 måneder etter hvert som slapt kollagen erstattes av utviklingen av nytt kollagen. Ettersom huden fortsetter å eldes, kan framtidige oppfølgende behandlinger hjelpe med å holde tritt med den naturlige aldringsprosessen.

Hvordan fungerer Ultherapy?

Ultherapy leverer fokusert ultralydenergi (HIFU – «high-intensity focused ultrasound») til det samme underliggende laget som kirurger typisk retter seg mot ved kosmetisk kirurgi – uten å skjære i eller perforere hudoverflaten.

Denne energien setter i gang kroppens naturlige respons ved å stimulere veksten av friskt, nytt kollagen og styrke svakt kollagen.

Noen pasienter ser en innledende effekt rett etter behandlingen, men de reelle resultatene vises i løpet av 2-3 måneder, da nytt kollagen bygges opp og gradvis løfter og strammer huden på ansiktet, hals og glatter huden på brystkassen.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

 • FDA-godkjent i USA til å løfte hudvev
 • FDA-godkjent i USA til spesifikt å behandle halsutringningen
 • FDA-godkjent i USA til å bruke ultralydbilde til å visualisere vev ved behandling

Ultherapy-behandling er den eneste ikke-invasive prosedyren som er FDA-godkjent i USA til å løfte huden på halsen, under haken og ved øyenbrynene.

Nå også den eneste ikke-invasive behandlingen som er spesifikt FDA-godkjent i USA til å forbedre linjer og rynker på halsutringningen. Ultherapy kan hjelpe deg med å oppnå et friskere, mer ungdommelig utseende fra bryn til brystkasse, og fra ben til baken! Behandlingen benyttes hyppig av både menn og kvinner.

I motsetning til lasere, radiofrekvens og andre teknologier, går Ultherapy utenom hudoverflaten for å levere energi i en optimal dybde, temperatur og med nøyaktig presisjon. En annen unik ting med Ultherapy er bruken av ultralydbilder, som lar behandlerne se vevslagene de behandler så de kan sikre at energien leveres sikkert og til de stedene der det er mest fordelaktig.

Selv om Ultherapy ikke kopierer resultatene av et ansiktsløft, er det et spennende alternativ for de som ikke er klare til kirurgi – og for pasienter som vil øke effekten av kosmetisk kirurgi.

Behandling med Ultherapy begynner på 7000kr. Du kan se alle prisene i vår prisliste. 

En god kandidat for Ultherapy er i 30-årene og eldre som har mild til moderat slapp hud.  Løs hud under nakken og under haken, eller linjer og rynker på brystet, signaliserer du kan være en kandidat.  Selv om Ultherapy ikke er en erstatning for et kirurgisk ansiktsløft, er det mange som ønsker litt ansiktsløft, men som ikke er klare for operasjon, enten mentalt, fysisk eller økonomisk.  Det er også yngre mennesker som ønsker å være tidlig ute, samt pasienter som ønsker et estetisk vedlikeholdsalternativ.

Behandlingens varighet avhenger av området som blir behandlet og din individuelle behandlingsplan.  En ansikt- og halsbehandling tar 60-90 minutter, mens en behandling av brystkassen tar cirka 30 minutter.

tter en Ultherapy-behandling kan du gjenoppta dine normale aktiviteter umiddelbart – uten å måtte ta noen spesielle forholdsregler etter behandlingen.

Flertallet av pasientene trenger bare én behandling; noen kan imidlertid ha nytte av mer enn én behandling, avhengig av hvor mye hudløshet de har og kroppens egen biologiske respons på ultralyd- og kollagenbyggingsprosessen.

Oppfølgende Ultherapy-behandlinger hvert år kan bidra til å opprettholde resultatene.

Du vil kunne se en innledende effekt, men de beste resultatene kommer i løpet av 2-3 måneder. Og det er kun etter èn behandling!

Kollagen er et naturlig protein som gir huden sin ungdommelighet ved å holde den fast og tonet.  Når vi blir eldre, brytes kollagen ned, og resultatet er tap av hudens styrke og elastisitet.  Ultherapy bruker mikrofokusert ultralyd for å generere en termisk effekt under huden.  Den termiske effekten starter i hovedsak kroppens egen prosess som produserer friskt, nytt kollagen.

Når ultralydenergien leveres, kjenner du at ørsmå mengder energi blir plassert i presise dybder, noe som indikerer at kollagenoppbygningsprosessen har gått i gang.  Komfortgraden varierer fra person til person, men følelsen varer bare mens ultralydenergien leveres.  Behandleren din sørger for foranstaltninger for å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig, og de fleste pasienter drar derfra velbefinnende og spente på resultatene som venter.

Ultherapy er en velprøvd behandling med en veletablert sikkerhetsprofil. Det markedsføres for tiden over hele verden i mer enn 75 land, med over 1,5 millioner behandlinger utført globalt til dags dato. I tillegg er ultralydenergi en faglig anerkjent metode, som har blitt brukt sikkert innen medisin i over 50 år.

Du kan oppleve litt rødme i noen timer i etterkant av behandlingen. Det er ikke usedvanlig å oppleve en lett hevelse i noen dager, eller prikking/ømhet ved berøring i noen uker etter behandlingen, dette er milde og forbigående reaksjoner. Det er mulighet for andre mindre vanlige effekter etter behandlingen, som for eksempel forbigående områder med dannelse av blåmerker eller nummenhet, noe legen vår vil gjennomgå med deg.

Data fra en unik Ultherapy-studie hvor pasienter fikk en Ultherapy-behandling på den ene siden av ansiktet og ikke på den andre, har vist en kvantitativ økning i graden av kollagenproduksjon som resultat av Ultherapy-behandlingen.  Analyser av hudvevet har vitenskapelig bevist at Ultherapy-behandlingen økte graden av kollagenproduksjon med gjennomsnittlig 1,4 ganger.  Spesifikt for kollagentypene I og III – typene som oftest assosieres med aldring – var graden av kollagenproduksjon på den Ultherapy-behandlede siden 21-68% høyere sammenlignet med den ubehandlede siden.

Studien bekrefter kvantifiserbart for pasienter at Ultherapy-behandlingen ikke bare viser resultater på utsiden, den gjør også en forskjell der det teller mest – dypt inne i huden.

Ultherapy behandler det dype grunnlaget som tas opp i kosmetisk kirurgi, men vil ikke duplisere resultatene av en kirurgisk ansiktsløftning.  Ultherapy er imidlertid et godt alternativ, spesielt for de som av ulike årsaker ikke ønsker kirurgi.

Alltid hyggelig å komme til Petter og Nathan, enten det er i de nye lokalene i Lillestrøm eller Tromsø! Resultatet er både fresht og naturlig - anbefales på det varmeste.
Jenny Gravdahl
Jenny Gravdahl
22. Mars, 2023
Ekstremt dyktige fagfolk! Eksperter på botox og fillers! De har også gode tilbud innen laserbehandlinger 🙂
Thomas Hansen
Thomas Hansen
26. Februar, 2023
Beste stedet for ansikts behandlinger på Skedsmo og hyggeligste folkene. Og bra priser. Tar både Botox, Restylane og laser der,og aldri følt meg bedre!! Har vært kunde i 1 1/2 år. Endelig funnet riktig sted 😊
Eva Danielsen
Eva Danielsen
22. November, 2022
I am very happy with services. He is careful to details. He really knows how to treat the customers, very patient. Everything that I've done , he did it perfect.
iulia negoita
iulia negoita
16. Oktober, 2022
Nathan is the best doctor! He is so patient, he is treating his clients with respect ! My lips looks amazing ! I just love them, they never looked so good before!❤️ I recommend him with my whole heart !❤️
Roxana Gabriela Negoita
Roxana Gabriela Negoita
16. Oktober, 2022
Jeg har tatt flere behandlinger og altid fornøyd når jeg går derifra.Blir altid tatt godt i mot og dyktig på det de gjør.
Xantippe Moen
Xantippe Moen
3. Oktober, 2022
Utrolig god veiledning og hjelp på plager jeg har hatt i lang tid! Dr.Wayne fikk korrigert det ingen andre før har klart å fikse. De har freshe lokaler, oppdaterte på nyeste metoder av behandling og prioriterer god behandling over pris. Her kommer jeg definitivt igjen 🙂
Khadija Ehsan
Khadija Ehsan
2. Oktober, 2022
Jeg er en voksen dame som ikke ønsker å se kunstig ung ut og er opptatt av å ivareta meg selv etter belastninger i livet. Dr. Wayne er lyttende, tilstede og forstår mine behov, og jeg føler meg trygg på at han gjør en god jobb. Jeg kan høyt anbefale ProDerma.
Veronica Constanse Meyer
Veronica Constanse Meyer
29. September, 2022