Mesoterapi

Xela Rederm

Mesoterapi med Xela Rederm

Denne prisvinnende og medisinsk dokumenterte behandlingen har revolusjonert hva vi kan forvente av mesoterapi.

mesoterapi lillestrom

Før og etter

mesoterapi for og etter lillestrom

Før- og etterbilde av mesoterapi med Xela Rederm 1,8% etter bare 1 behandling.

Hva er Xela Rederm?
Xela Rederm er det beste av det beste når det kommer til regenerasjon (gjenoppbygging og fornying) av huden. Dette er en unik type mesoterapi som kalles «redermalization» og som gir økt fuktighet og en naturlig glød i huden. Inneholder antioksidanter og gir fantastisk effekt på hudens kvalitet. Det forbedrer spredning av fibroblaster (bindevevsceller) og cellulær aktivitet som fører til økt produksjon av kollagen og elastin, som virkelig er eliten av mesoterapi. Hyaluronsyre finnes i alle organismer som lever. I motsetning til vår egen hyaluronsyre, består Xela Rederm av en svært spesielt utformet hyaluronsyre. Det som er så spesielt med denne hyaluronsyren er dens varighet i huden og unike egenskap til å binde vann. Resultatet blir at huden er synlig glødende, strammere, mer hydrert og forynget selv etter én behandling.

Hvilke områder kan behandles?
Xela Rederm kan brukes på alle hudtyper og områder hvor huden er ujevn og grov, solskadet, tørr, slapp, uelastisk og tynn med rynker, akne og kviser, arrdannelser og strekkmerker, pigmentflekker og cellulitt.

  • Ansikt
  • Lepper
  • Hals
  • Décolleté/décolletage
  • Hender
  • Armer
  • Knær
  • Lår

Hvordan foregår behandlingen? Hvor mange behandlinger bør jeg ta?
Samme som mesoterapi hvor man setter mikroinjeksjoner med svært tynne og korte nåler direkte i huden. Det anbefales sterkt et behandlingsprogram bestående av 3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom for absolutt best resultat. Det varierer fra person til person hvor mye man trenger.

Hvilke resultater kan jeg forvente?
Behandlingen gir en helt suveren permanent endring av huden. I motsetning til f. eks. rynkebehandling med Botox, er dette ikke noe som forsvinner eller går ut. Det er i flere publiserte kliniske studier påvist og dokumentert effekten av Xela Rederm. Effekten kommer stort sett etter den 3. behandlingen, men noen kan også oppleve effekt allerede etter første behandling. Når effekten av Xela Rederm kommer, vil man merke fantastiske forbedringer av hudens helse, kvalitet, elastisitet, struktur og styrke.

Priser
Xela Rederm 1,1% (til under øynene), én behandling: kr 4375,-
Pakketilbud med 3 behandlinger: kr 8500,-
Xela Rederm 1,8% (til ansiktet), én behandling: kr 4375,-
Pakketilbud med 3 behandlinger: kr 8500,-
Xela Rederm 2,2% (til halsen, bryst/décolleté, skuldre): kr 4375,-
Pakketilbud med 3 behandlinger: kr 8500,-
Alle priser inkl. MVA.

Hvorfor velge Xela Rederm hos ProDerma Scandinavia?

Mesoterapi er assosiert med noen injeksjonsrelaterte komplikasjoner: hevelse, hematom (blåmerker), klumpdannelser, erytem (hudrødme), hyperpigmentering, infeksjon, granulomer (knuteformet kul av betennelsesceller). I verste fall kan svært alvorlige komplikasjoner oppstå: iskemi (lokal blodmangel), nekrose (celle- og vevsdød) og blindhet på grunn av arteriell okklusjon (fullstendig arterieobstruksjon) og embolisering (blodproppdannelse). Derfor er det ekstremt viktig for deg som pasient å velge en sertifisert estetisk lege for å være helt sikker på at du er i trygge hender. Du som kunde skal være trygg på at vår lege har kompetansen som kreves for å oppnå best mulig resultat.