Naturlig skjønnhet uten kirurgi

Populære behandlinger

Vi utfører både tradisjonelle og nye behandlinger som rynkebehandling med injeksjoner, lepper, hudpleie og korreksjoner av nese og hake. Har du behov for omfattende korrigeringer uftører vi og kirurgiske inngrep.

Fettfjerning med DesoBody

Sliter du med ekstra fett her og der som bare ikke vil gå bort? Uansett hvor sunt vi spiser eller hvor mange timer vi bruker på treningsstudioet, har faste lommer med fett en tendens til å forbli i problemområder, f. eks. som kjærlighetshåndtak, bh-ruller, muffintopper rundt magen, salvesker på ytre lår osv. Den gode nyheten er at ProDerma Scandinavia nettopp har lansert den NYE generasjonen av fettoppløsende injeksjoner for første gang i Norge.

DesoBody fettoppløsende injeksjoner er vitenskapelig dokumentert å tilby rask, sikker og ikke-kirurgisk fettreduksjon designet for å behandle sta fettlommer som ikke reagerer på diett og trening alene.

Hva er DesoBody og hvordan fungerer det?

DesoBody inneholder deoksykolsyre, et molekyl som løser opp fettceller permanent. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen din og hjelper til med fordøyelsen av fett. Fettceller ødelegges ved å skade fettcellemembranen. Det nå flytende fettet og de ødelagte fettcellene i behandlingsområdet brytes deretter ned og fjernes naturlig gjennom kroppens lymfesystem.

fettfjerning lillestrom dermapro
traadloeft proderma lillestrom

Trådløft - Naturlig og skånsom behandling

Hva er trådløft?

Trådløft er en teknologisk innovasjon som tilbyr kvinner og menn en enkel og effektiv behandling. Ved hjelp av sterke og tynne kirurgiske tråder og minimalt invasive metoder med rask tilheling, kan man skru hudens alder mange år tilbake. Når huden eldes, faller bindevevet sammen slik at huden mister sin fasthet og volum. Resultatet blir først små linjer og rynker, senere dypere furer og hengende hud. Med trådløft får man et redefinert ansikt, da man løfter huden forsiktig tilbake der den var for 5-10 år siden, samtidig gir behandlingen noe økt volum på de rette stedene og redusering av rynker.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Alltid hyggelig å komme til Petter og Nathan, enten det er i de nye lokalene i Lillestrøm eller Tromsø! Resultatet er både fresht og naturlig - anbefales på det varmeste.
Jenny Gravdahl
Jenny Gravdahl
22. Mars, 2023
Ekstremt dyktige fagfolk! Eksperter på botox og fillers! De har også gode tilbud innen laserbehandlinger 🙂
Thomas Hansen
Thomas Hansen
26. Februar, 2023
Beste stedet for ansikts behandlinger på Skedsmo og hyggeligste folkene. Og bra priser. Tar både Botox, Restylane og laser der,og aldri følt meg bedre!! Har vært kunde i 1 1/2 år. Endelig funnet riktig sted 😊
Eva Danielsen
Eva Danielsen
22. November, 2022
I am very happy with services. He is careful to details. He really knows how to treat the customers, very patient. Everything that I've done , he did it perfect.
iulia negoita
iulia negoita
16. Oktober, 2022
Nathan is the best doctor! He is so patient, he is treating his clients with respect ! My lips looks amazing ! I just love them, they never looked so good before!❤️ I recommend him with my whole heart !❤️
Roxana Gabriela Negoita
Roxana Gabriela Negoita
16. Oktober, 2022
Jeg har tatt flere behandlinger og altid fornøyd når jeg går derifra.Blir altid tatt godt i mot og dyktig på det de gjør.
Xantippe Moen
Xantippe Moen
3. Oktober, 2022
Utrolig god veiledning og hjelp på plager jeg har hatt i lang tid! Dr.Wayne fikk korrigert det ingen andre før har klart å fikse. De har freshe lokaler, oppdaterte på nyeste metoder av behandling og prioriterer god behandling over pris. Her kommer jeg definitivt igjen 🙂
Khadija Ehsan
Khadija Ehsan
2. Oktober, 2022
Jeg er en voksen dame som ikke ønsker å se kunstig ung ut og er opptatt av å ivareta meg selv etter belastninger i livet. Dr. Wayne er lyttende, tilstede og forstår mine behov, og jeg føler meg trygg på at han gjør en god jobb. Jeg kan høyt anbefale ProDerma.
Veronica Constanse Meyer
Veronica Constanse Meyer
29. September, 2022