Nesekorreksjon

Uten kirurgi

ProDerma har et variert utvalg av behandlinger som kan kombineres for et optimalt resultat

Nesekorreksjoner

nesekorreksjoner med botox lillestrom

Ikke-kirurgisk neseplastikk (nesekorreksjon)
Blir du lei deg av å føle at du må kamuflere nesen din? «The 15-minute nose job» er en avansert behandling som gir estetiske fordeler og balanse i ansiktet uten å kreve operasjonssal og narkose. Ved riktig bruk av hudfillere kan man gjenskape resultater som tidligere kun ble oppnådd ved bruk av avansert kirurgiske behandlinger. Du vil ikke angre på et slikt «inngrep». Denne behandlingen er heller ikke uopprettelig som det er ved operasjoner.

Hva er ikke-kirurgisk neseplastikk?
Nesekorreksjon er en prosedyre som bruker hudfillere for å oppnå en mer ønskelig form på nesen uten invasiv kirurgi. Ved å kamuflere tidligere brudd/skjevheter/kuler eller fordypninger i nesen, skaper det et mer symmetrisk og behagelig  utseende. Å korrigere abnormiteter i neseformen, som å rette nesetuppen og korrigere en skjev nesebro, resulterer ofte i at neseformen ser mindre ut, selv om størrelsen ikke har endret seg.
Botox brukes vanligvis ikke til en nesekorreksjon, men nevrotoksinet har sin plass når det gjelder å forbedre nesen. For eksempel kan den brukes til å slappe av depressor septi, en liten muskel som trekker nesespissen ned og utvider neseborene. Og hvis du får rynker i kaninstil (ofte kalt «bunny lines») på nesebroen når du smiler, kan Botox dempe dem.

Hva er fordelene med ikke-kirurgisk neseplastikk
sammenlignet med kirurgisk neseplastikk?
• Varighet: en ikke-kirurgisk nesekorreksjon tar bare omtrent 20-30 minutter.
• Smerte: innebærer minimalt med ubehag
• Rekonvalens: det er ingen nedetid.
• Kostnad: du betaler betydelig mindre enn du ville gjort for plastkirurgi. Kostnaden er under 5% av en kirurgisk behandling.
• Kontroll: legen din kan injisere litt, så litt mer, til det oppnås det resultatet du
ønsker.
• Nesekorreksjon uten kirurgi kan forbedre resultatene fra en tidligere neseplastikk, korrigere forhøyninger, ujevnheter eller lette asymmetrier. Du trenger ikke narkose og har ingen nedetid etter behandlingen.
• Resultatet varer i minst 9-18 måneder.
• Hvis du ikke liker resultatene, kan de oppløses med Hyalase (motmiddel)..
• Prosedyren kan brukes som en «test» for kirurgisk neseplastikk, ved å gi deg en idé om hvordan du kan se ut.

Hva kan en nesekorreksjon ikke gjøre?
Filler kan ikke redusere størrelsen på nesen, men en rett og jevn nese kan skape en illusjon av en mindre nese.

Hva skjer under en nesekorreksjon?
Ved konsultasjon vil legen lytte til dine mål og forklare hva som kan oppnås. Selve behandlingen tar vanligvis 20-30 minutter. Legen vil påføre bedøvelseskrem i forkant av behandling. Selve prosedyren utføres med flere mikroinjeksjoner ulike steder i nesen (neseroten, ryggen, sidevegger, tuppen, vevet som skiller neseborene og i nesevingen) etter behov for å korrigere uregelmessigheter. De vanligste korreksjonene er økt tuppdefinisjon og retting av neseryggen. Når det injiseres, masseres filleren og støpes til ønsket kontur.

Hva kan du forvente etter prosedyren?
Det er ingen nedetid etter en nesekorreksjon. Når det gjelder bivirkninger, vil du ha mild hevelse i opptil to uker, og kanskje noe rødhet eller svake låmerker som sminke kan skjule. Du bør unngå å presse på, massere eller legge press på nesen den første uken.

Hvor snart vil du se resultatet?
Du vil se en forskjell med en gang og det endelige resultatet opptil to uker senere, etter at hevelsen har gått ned.

Hvor lenge varer en ikke-kirurgisk nesekorreksjon?
Hvor lenge resultatene dine vil vare er vanskelig å forutsi fordi hver enkelts kropp metaboliserer filler annerledes. En god tommelfingerregel er at resultatet varer minst 9-18 måneder. Fillerene vi bruker kan vare i opptil to år i en ideell situasjon, men for noen pasienter holder det ikke så lenge. Vi har sett pasienter etter tre år som fremdeles har gode resultater, og på den andre siden av spekteret finnes pasienter som etter tre måneder trenger ny behandling.

Hvorfor velge ProDerma Scandinavia for din
nesekorreksjon?
En ikke-kirurgisk nesekorreksjon er mye mindre invasiv enn tradisjonell neseplastikk, men det er ikke uten risiko. Plassering av filler i nesen kan i verste fall ha betydelige komplikasjoner som iskemi (lokal blodmangel) på grunn av en blokkert blodåre, nekrose (celle- og vevsdød) og blindhet på grunn av arteriell okklusjon (fullstendig arterieobstruksjon) og embolisering (blodproppdannelse) av filler. Derfor er det ekstremt viktig å velge en sertifisert estetisk lege for å være i helt trygge hender.