Beauty by Dr. Wayne

Naturlig skjønnhet uten kirurgi

Populære behandlinger

Vi utfører både tradisjonelle og nye behandlinger som rynkebehandling med injeksjoner, lepper, hudpleie og korreksjoner av nese og hake. Har du behov for omfattende korrigeringer uftører vi og kirurgiske inngrep.

Fettfjerning med DesoBody

Sliter du med ekstra fett her og der som bare ikke vil gå bort? Uansett hvor sunt vi spiser eller hvor mange timer vi bruker på treningsstudioet, har faste lommer med fett en tendens til å forbli i problemområder, f. eks. som kjærlighetshåndtak, bh-ruller, muffintopper rundt magen, salvesker på ytre lår osv. Den gode nyheten er at ProDerma Scandinavia nettopp har lansert den NYE generasjonen av fettoppløsende injeksjoner for første gang i Norge. DesoBody fettoppløsende injeksjoner er vitenskapelig dokumentert å tilby rask, sikker og ikke-kirurgisk fettreduksjon designet for å behandle sta fettlommer som ikke reagerer på diett og trening alene. Hva er DesoBody og hvordan fungerer det? DesoBody inneholder deoksykolsyre, et molekyl som løser opp fettceller permanent. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen din og hjelper til med fordøyelsen av fett. Fettceller ødelegges ved å skade fettcellemembranen. Det nå flytende fettet og de ødelagte fettcellene i behandlingsområdet brytes deretter ned og fjernes naturlig gjennom kroppens lymfesystem.

fettfjerning lillestrom dermapro
Mesoterapi lillestrom

Mesoterapi - Xela Rederm

Xela Rederm kan brukes på alle hudtyper og områder hvor huden er ujevn og grov, solskadet, tørr, slapp, uelastisk og tynn med rynker, akne, arrdannelser og strekkmerker, pigmentflekker og cellulitt. Mesoterapi kan brukes på følgende områder

  • Ansikt
  • Lepper
  • Hals
  • Décolleté/décolletage
  • Hender
  • Armer
  • Knær
  • Lår

Trådløft - Naturlig og skånsom behandling

Hva er trådløft?
Trådløft er en teknologisk innovasjon som tilbyr kvinner og menn en enkel og effektiv behandling. Ved hjelp av sterke og tynne kirurgiske tråder og minimalt invasive metoder med rask tilheling, kan man skru hudens alder mange år tilbake. Når huden eldes, faller bindevevet sammen slik at huden mister sin fasthet og volum. Resultatet blir først små linjer og rynker, senere dypere furer og hengende hud. Med trådløft får man et redefinert ansikt, da man løfter huden forsiktig tilbake der den var for 5-10 år siden, samtidig gir behandlingen noe økt volum på de rette stedene og redusering av rynker.
traadloeft proderma lillestrom

Tilbakemeldinger fra våre kunder