Den nye IN behandlingen

Bestill time i dag

Profhilo

Over tid falmer hudens ungdommelige utseende som et resultat av en naturlig aldringsprosess. Huden blir tynnere, mister sin opprinnelige elastisitet, blir løs og begynner å rynke. Profhilo er det nyeste innen anti-ageing injeksjonsbehandlinger som du bør vite om.

Profhilo
Over tid falmer hudens ungdommelige utseende som et resultat av en naturlig aldringsprosess.  Huden blir tynnere, mister sin opprinnelige elastisitet, blir løs og begynner å rynke.

Profhilo er det nyeste innen anti-ageing injeksjonsbehandlinger som du bør vite om.

Hva er Profhilo?
Profhilo er det første BDDE-frie (kjemiske tilsetningstoffer), stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud.  Profhilo er ikke en filler eller et biorevitaliserende produkt, men en inovativ injeksjonsbehandling som har skapt en ny injeksjonskategori: bioremodelling; den gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden.  Profhilo har en struktur som gjør at det spres over et stort område i huden som gir mer fuktighet og samtidig strammer opp huden.  Med de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet revitaliseres og fuktes huden og det aldrende og slappe vevet remodelleres fra innsiden.

Hvordan fungerer Profhilo?
Profhilo virker som en biostimulator med anti-age effekt.  Som et stabilisert produkt holder Profhilo seg i huden i 28 dager.  I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer collagen og elastin ved langsom frisetting av hyaluronsyre.  Hudens egen kollagenproduksjon økes med hele 400%!  Stimuleringen medfører vesentlige vevsforbedring med en oppstrammende/ løftene virkning på vevet.  Dette gir et naturlig resultat uten å bygge volum som en tradisjonell filler gjør.

Hvilke områder kan behandles?
Samme behandlingsområder som mesoterapi, kan brukes på hele kroppen, men har best dokumentert effekt på hud i ansikt, hals, hender og overarmer.

Hvilke resultater kan jeg forvente?
Injeksjonsbehandlingen gir umiddelbar og langsiktig forbedring av hudens struktur, kvalitet og minimerer også linjer og gjenoppretter hudens fasthet.

Kliniske studier viser at hudens struktur, elastisitet og fuktighetsbalanse forbedres med Profhilo behandling.

Den gir umiddelbar effekt og er svært effektiv i området der andre mesoterapi/skinboosterbehandlinger ikke har strukket til.

Hvordan foregår behandlingen?
Produsenten har utviklet egen injeksjonsteknikk som minimerer risiko av komplikasjoner og maksimerer spredning av produktet gjennom huden. Behandlingen tar kort tid (ca. 10 min) og det blir gitt i 5 punkt i hver side av ansiktet, 10 punkt på hals.

Bivirkninger?
Siden Profhilo injiseres rett under huden, gir det lite smerte og det er tilnærmet ingen fare for blåmerker eller andre komplikasjoner.

Hva må jeg gjøre etter en Profhilo behandling?
Dette er en enkel og rask behandling uten nedetid. Gir ingen behandlingsmerker som tar tid til å heles.

Hvor mange behandlinger bør jeg ta?
Varighet er 6 måneder før det er nødvendig med vedlikehold. Anbefales for aldersgruppen 35+.

Det anbefales en kur på 2 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. For noen er det nødvendig med 3 behandlinger.

Hvem egnes til behandling med Profhilo?
Enhver som viser tegn på aldring av huden, og som er egnet til behandling med filler, er også egnet til behandling med Profhilo. Når produktet først er innsprøytet, begynner det straks å bre seg på grunn av den høye konsentrasjonen av HA og dets kohesjonsegenskaper. BAP-teknikken er en svært effektiv og enkel teknikk for personer som ikke føler seg trygge på å bruke nåler.

Hvem får ikke behandling med Profhilo?
Behandlingen kan brukes på alle hudtyper og alle aldersgrupper, men gis ikke til personer med betennelser i behandlingsområde, immunsvikt/autoimmune sykdommer, graviditet/ammende, er eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre.

Pris?
En behandling med 2 mL koster kr 4800,-.
Pakketilbud med to behandlinger koster kr 8500,-.

Hvorfor velge Profhilo behandling hos ProDerma Scandinavia?
Som ved de andre behandlingene som ProDerma Scandinavia tilbyr, er også dette en behandling som er best utført av en sertifisert estetisk lege.